Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najladniejsze laski na kafe ?

Polecane posty

Gość gość
ciebie podejrzewała, a jak kobieta chciałaby się umówić z takim odpadem jak ty smieciu ? chyba jakaś chora, kulawa i bezzębna pokraka...

Gość gość
Ok zrobilem maly research http://ifotos.pl/z/awwnhxe kazalem Anuli podac do tel towarzysza podrozy i podala ku mojemu zdziwieniu a teraz ma wylaczony tel:D czyli muna ma gleboko w rzyci:D:D kotarba kwiecien jest twój i Anuli, z munem na prawdę koniec:D nie wierze chyba sobie strzepie , takie emocje:D:D:D

Gość gość
man on the moon dziś Współczuję.🌻 Jeżdżenie z innymi facetami kiedy jest się w związku nie jest normalne.:) Nigdy nie wiadomo co sie dzieje na takich wyjazdach.

Gość gość
Czyli, mun dla Niej nic nie znaczył, Ona dla niego tez nie:)

Gość gość
no a co się ma dziać ? przeciez facet w jej towarzystwie chyba gazety nie czyta...

Gość gość
z tego co wiem, na celowniku vikernes jest kotarba, prawda to ? oby tylko dzieci z tego nie było :classic_cool:

Gość gość
HIM jest seksowna i piękna

Gość gość
Tutaj wstawie sie za Anią jednak bo gdy rozmawialem z Nią 12 lutego na co wskazuje moj wykaz połączen to mowila o jakiejś Hani i gorach,najpierw myslalem ze mówi o sobie w 3 os.:D:D:Daa pozniej wyszlo ze mun tez nie odmawial sb przyjemności i Ją zdradzal:p sorki A. ale to bylo konieczne:p 🌻

Gość gość
Wiemy że nie był normalny ale zaangażowanie uczuciowe robi swoje dlatego nie powinno sie robić takich rzeczy osobie której wyznaje sie miłość.

Gość gość
post gość dziś był do man on the moon dziś

Gość gość
Oni siebie nie kochali bo w innym przypadku nie obierali by innych kierunkow tak szybko:p

Owszem, byłem z koleżanką w Kudowie i ostatnio na Słowacji, ale nie zdradziłem. :) Chociaż patrząc teraz na naszą relacje - nawet, gdyby coś między nami zaszło, to ciężko byłoby mówić tutaj o zdradzie. ;) Dobranoc. :)

Gość gość
Nie obrzucaj wiec gownem Anuli bo sam zes nie lepszy kolego z kosmosu:p:p

Gość gość
Podobno to ona nie chciała sie spotkać i go zwodziła, wiec to też dziwne że jeździła z innymi, a nie z nim. A on? Skoro nie chciała to miał wiecznie czekać na jej obiecanki? Dobranoc:)

Gość gość
Zobaczyła go raz na zywo i czar prysl:D:D moze z litosci utrzymywała z nim kontakt:D:D czy cpun i alkoholik moze dobrze wygladac ??

Po raz pierwszy zdecydowałem się na takich ruch, dopiero po kilku jej wycieczkach. Wcześniej grzecznie siedziałem na d***e, żeby tylko nie narazić się świętej Anulce i w końcu z nią zobaczyć. Ileż jednak można, zwłaszcza, że sama się nie hamowała? :) Idę spać. :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Z tego co pisało w screenie jemu tez coś nie grało, a ona tłumaczyła sie nerwami.:)

Gość gość
gość dziś wiec dlaczego wyznawała mu miłość jeszcze niedawno, nawet po tym jak ją wyzywał od najgorszych ?? Tu musi być jakieś drugie dno.

Gość gość
Juz sie tak nie tlumacz oblesny dziadygo:p

Gość gość
sexturystka?

Gość gość
Sysia jest śliczna.

Gość gość
man on the moon dziś Idz, nie przejmuj sie tymi sępami. :) Wszystko napiszą żeby wyżyć się na kimś choćby wirtualnie, dlatego lepiej sie odciąć.:)

Gość gość
man on the moon dziś nie chodziło o wygląd, a o zachowanie.

Gość gość
Anuli sie nudzilo,nie kochala go nie wierze w to sorry:p widze Ją z rasowym bad boyem ala kotarba a nie z taka mameją ziemniaczana jak mun:p Jeszcze bardziej widział bym Ją ze soba ale ja mam kompleksy:p i mieszkam jeszcze blizej bo w Bochni a i w Kraku pracuje 2x w tyg..mun moze poradzisz cos po kolezensku jak sie przelamac , bo wkoncu kokarda mi zwinie Anulke i tyle bd:p

Gość Tajemniczy_chłopak
Realne są najładniejsze ;)