Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papryk

Na jakie rzeczy sikaliście?

Polecane posty

Napiszcie na jakie rzeczy zdarzyło się wam nasikać.

Gość gość
Mam przyrodnią dorosłą siostrę, której majtki w koszu z ciuchami do prania w łazience są prawie zawsze zupełnie przemoczone. Chyba ciągle strasznie się podnieca i chyba jeszcze popuszcza siku. Gdy jeszcze są przybrudzone kupką bardzo mnie to wszystko napala. Zakładam je i zsikuję się w nich. Potem zaspokajam się, wyciskam majtki i wrzucam do kosza. I tak były mokre.

Gość gość
za szczyla nasikałem z kolegą na dziennik jak go nauczycielka zostawiła na parapecie,strasznie nie lubiliśmy suki potem po pijaku na grillu na studiach sikałem pod drzewem i nasikałem na jakiegoś jeża:O to była pojebana akcja, mam nadzieję, że przeżył to stężenie alkoholu ostatnio latem nasikałem na balkon hałaśliwym i wkurviającym sąsiadom, to był też dobry motyw a jakieś 2 tygodnie temu na poznaną przez internet "niewolnicę" w czasie sesji, heh, czułem się jak samiec alpha wreszcie. i tak dostała pasem, bo się wzdrygnęła;) żadnych innych motywów sobie nie przypominam, chętnie poczytam, gdzie sikają panie:)

Mi osobiście zdarzyło się nasikać na dywan,na poduszkę,na łóżko,na mojego misia i na koc :)