Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Konflikt

Polecane posty

Gość gość

Witam. nie chcę nikogo zanudzić swoją opowieścią więc postaram się napisać jak najkrócej mogę. A więc tak, mam 15 lat mam o 7 lat starszego brata z którym nigdy dobrego kontaktu nie miałam. Mama mówiła, że to przez różnicę wieku ale z roku na rok było coraz gorzej. Teraz nie odzywam się z nim od wakacji i strasznie mi ciężko. Mimo, że był dl mnie okropny, oczerniał i nawet bił to i tak go kocham. W święta dostałam obrażona przy całej rodzinie a przeprosin do tej pory nie usłyszałam i pewnie nie usłyszę. On ma swoją rodzinę, żonę, ktora była moją przyjaciołką a teraz po prostu nie mogę na nią patrzeć. Mają własna firme dom po prostu dobrze im się żyja i maja sie za lepszych a ja i mama to biedne śmiecie. W wakacje była również kłótnia rodzinna między nimi i moją mama :/ podejrzewam, że kontaktu już nigdy nie odbudujemy po czymś takim, ale ja dalej nie moge zapomnieć bo tak sie nie da :( codziennie płacze nawet miałam ochote tarkąć sie na swoje życie.. Jak mam zapomnieć? jak zacząć normalnie zyc? dodam ze rozmowa nie chodzi w re bo brat nie jest typem czlowieka przyznającego sie do winy ani wgl okazującego uczucia:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować