Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32

dziewczyna mnie chyba zdradzila

Polecane posty

Gość 32

Piszę chyba bo w stu procentach pewny nie jestem bylismy ze soba o ponad dwuch lat i przed mna miala taka kolezanke kurewke przestaly sie do siebie odzywac i jakos miesiac temu zaczely ze soba pisac wkoncu spotkaly sie w sobote mialy wyjsc na piwo ale skonczylo sie inaczej zawiozlem ja do baru i tam miala ppsiedziec z nią ze dwie godz ale po czterech z laski swojej odebrala i zaczela pierdolic ze zatrzymalem sie w wieku 20 lat ze ona musi przemyslec huj wie co tamta jej napierdolila komple sie opila a w tle slychac bylo kolezanke i jakis gosci powiedziala ze nie przyjedzie ze na noc zosteje z tamta i sie rozlaczyla ok drugiej w nocy napisala mi ze mnie kocha i ja mysle ze sie puscila i po tym sumienie ja zaczelo gryzc i tak napisala zeby sie rozgrzeszyc wczoraj prubowala sie dodzwonic ale ja jej napisalem po tym jak powiedziala ze musi przemyslec wszystko ze jak nie wroci to przekreslila nasz zwiazek nie wiem czy dupy dala ale po alkocholu to laski juz nie mysla glowa tyko dupą

Gość gość
możliwe. szukaj następnej zamiast płakać.

Gość gość
Co za rynsztokowe słownictwo

Gość gość
Może tamta koleżanka pozwoliła jej spojrzeć od innej strony na Ciebie /Wasz związek. Dziewczyna,która ma w domu nudy to zawsze się wyrwie. To, ze słyszałeś męskie głosy nie znaczy, ze Cię zdradziła.

Gość 32
Jakie nudy po czym to wywnioskowałes czesto gdzies wychidzimy naj***la sie a tamta ruda szmata to zwykla puszczalska zdzira na bank ja urobila po pijaku a tabglupia ci,...a dala sie podpuscuc pisala mi o 10 czy sie spotkamy ale ja nie wiem po co

Gość gość
Ortografia powala. Upij ją i wyciągnij co wtedy robiła, inaczej się raczej prawdy nie dowiesz.

Upij, zerżnij i porzuć. Ale pierwej niech się wyszczy na test ciążowy przy Tobie. Żebyś bachora nie miał przypisanego po ostatnim jej gang-bangu.