Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nigdy więcej nie zostawie dziecka z teściową!

Polecane posty

Gość gość
Zmartwię cię,mamy w dooopie wszystkie szmaty

Gość gość
Wyobraz sobie że każda zdrowo myślaca teściowa wie że synowa jest jej potencjalnym wrogiem.Z prostej przyczyny,że jest zawsze tą drugą kobietą faceta,pierwszą jest matka bo mu dała życie,drugą jest żona bo mu daje duuu....

Gość gość
No i ? Matka ojca to zawsze ta gorsza babcia, tal bylo , jest i będzie.

Gość gość
i co myslisz ze z tego powodu rozpacza,zwisa jak kilo kitu u sufitu.

Gość gość
Ach ja tez ostatni raz zostawiłam teściowej dziecko😠 Mały ma 5 miesięcy,lata po domu jak Usain Bolt,a ona umyślnie poustawiała na podłodze różne przedmioty i wysypała szklane kulki żeby się o nie potykał i przewracał,a ona mogła się pośmiać!Co za babsko wstrętne.Oprócz tego pootwierała na oścież wszystkie okna i jeszcze poustawiała pod nimi krzesła,choć mieszka na 20 piętrze!Do tego nalała mu w wannie wody po sam nosek i zostawiła samego ,a obok ,na wannie,położyła włączoną suszarkę i lokówke do zabawy.Co za niemądra kobita,no witki opadają

Gość gość
No moja obchodzi, wierz mi moim marzeniem jest zeby miala mnie w d***e

Gość gość
moja też nie lepsza. Dziecka bym z nią nie zostawiła nawet jakby mi za to zapłacila. Niby w pełni władz umyslo2ych, ale czasami takie ma pomysły że ręce opadają. Jej dzieci wychowywała jej matka , więc idealna mamusia też nie była. mąż żyje co prawda, ma dwie ręce i nogi, ale jak słyszę o0owiesci jak ich mamuśka pilnowla, to więcej szczęścia niż rozumu kobieta dostała.