Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zatrudnię służącą...kto z was ma gosposie w domu ?

Polecane posty

Gość gość

taka która sprząta, pierze, robi zakupy, może też gotuje itp ? ile placicie ? mieszka z wami czy dochodzi ?

Gość Larysa277
Ja place 50 zl dziennie Ukraince. sprzatanie, gotowanie i zakupy, pranie itd. Ja nie pracuje ale zajmuje sie dzieckiem wiec nie mam czasu na to. Czasem ona tez sie dzieckiem zajmuje ale ogolnie mam dochodzaca nianie kiedy ide na fitness czy zakupy ubrania lub na kawe, i tak nie jest mi super latwo ale troche mi to pomoglo wszystko ogarnac

Gość gość
przy niani i służącej możesz mieć i 5 dzieci!... i też nie będzie ci łatwo, smutne.

Gość gość
ja płaciłam 1000 zł pewnej pani na emeryturze, była u nas pół roku, byłam po operacji i zwyczajnie nie chcialo mi się i nie miałam siły nic w domu robić, nie mogłam się przemęcząc ze względu na skoki cisnienia, dawałam jej liste zakupów, robiła u nas obiady, sprzątanie, pranie, pomoc przy dziecku, jakieś sprawy na mieście typu wysłanie paczki, byłam bardzo zadowolona i nawet mamy kontakt, czasem opiekuje się moja corką

Gość gość
Nie jest latwo, mysle nad zatrudnieniem niani na stale. Jestem kobieta nie tylko matka, potrzebuje gdzies wyjsc cos porobic, wyspac sie, spotkac z kolezankami, o wakacjach juz ni me wspomne.