Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bratowa

Polecane posty

Gość gość
Dalej uważam, że to prowo. Do tego robisz straszne błędy, pewnie też specjalnie, żeby się uwiarygodnić. :-)

Gość gość
Po prostu przeproś. Znasz słowo "przepraszam"? Nie wszystkie konflikty konczą się przedawnieniem, czasem trzeba świadomi je przeciąć i zakończyć. Na przykład przeproszeniem. To chyba nie bratowa jest księżniczką tylko Ty.

Gość gość
jednak jesli oni sie rozejda w koncu to bedzie to moja wielka zyciowa victoria ......

Gość gość
Udało się wejść z prowokacją na 2 stronę. Starczy. OFICJALNIE ZAMYKAM TEN TEMAT!!! :-P

Gość gość
PROWOKACJA, dajcie juz sobie spokoj i nie odpisujcie tej trolicy!

Gość gość
to wcale nie jest prowokacja Ta suka dalej jątrzy w naszej rodzinie, brat dzwonił wzoraj do taty i sie upominał o zwrot pozyczki .... Nie do pomyslenia, tata jak bedzie mial to mu odda A teraz nie ma to mu nie oddaje proste Ale to napewno ona do tego kusi brata Brat by nigdy nie wystapil przeciwko nam i nie zadalby zwrotu kasy

Gość gość
do tego ona gada przewaznie z moim ojcem a z matka zadko, tez ma jakies fochy co do matki jak i do mnie Dawno juz nas nie odwiedzila, nawet na swietach nie byla

Gość gość
nie wiem czy to prowokacja, ale znam kobietę po 40 tce, samotną, mieszkającą z rodzicami, która non stop nadaje na swoją bratową. że taka i owaka, że zła, niedobra. itd A wg mnie to zwykła zazdrość kobieca, że ta bratowa ma męża, rodzinę, powodzi się jej finasowo, ma pracę i ogólnie jak to się mówi udane życie A ta moja znajoma to stara panna zgorzkniała i zawistna, doszło do tego, że chodziła do koscioła się modlić o to, aby tamtej zle bylo, serio, chodziło sie modlic, zeby jej bratowa poroniła Tak więc jest opcja, że to neistey prawda

Gość gość
nie każda samotna 40latka jest kretynka, to co tutaj czytam to albo prowokacja albo po prostu są to osoby chore psychicznie, co jest smutne No ale takie jest życie ....