Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa nie pozwala mi gotowac obiadów. Wkurzylam sie..

Polecane posty

Gość gość

Po raz kolejny wyprosila mnie z kuchni. Mamy jedna kuchnie, a ona nie pozwala mi gotowac. Ona gotuje,tlusto. Ja jestem w ciaxy i bym chciala zdrowiej sie odżywiać a nie mam gdzie gotowac. Jak ja przekonac ?

Gość gość
Ty u niej mieszkasz? Nawet jeśli,. to masz prawo korzystać tak samo z kuchni jak i ona. Gotuj dla siebie co chcesz. I pogadaj z jej synusiem, niech on jej przemówi do rozsadku i weźmie twoją stronę, a jak nie, tzn że z niego mamisynek i masz przewalone.

Gość gość
Tak, tymczasowo, bo wykanczamy dom. Maz caly dzien poza domem, bo praca i budowa. Jak przyjdzie wieczorem to nie pyta, tylko je obiad o tyle. Tesciowa mi mowi ze nie mam wstepu,do kuchni, ew kawe zrobic moge..

Gość gość
:D jprdl co za baba, nie masz wstępu do kuchni. Nie, no pogadaj z mężem, tym bardziej że jesteś w ciąży i faktycznie dla zdrowia dziecka, powinnas jeść tak jak chcesz i żeby było zdrowo. p.s. dobrze że pójdziecie na swoje.

Gość gość
Widocznie mezowi smakuje. W ciazy i tak jesteś gruba, mozesz jeść tłuste

Gość gość
U mnie podobnie, kupiłam maszynke elektryczną i gotuję w pokoju. Teściowa gotuje dietetycznie, bo po zawale, a ja lubie tłuszczyk i smażone, hi,hi. Mąż je u mamy, a ja same smakołyki, hi,hi.

Gość gość
14:02 tłuszczyk i smażone to smakołyki, no na prawdę ha ha ha , szczególnie będzie ci do śmiechu :) jak ci zawał albo wylew wywali, bo żyły zapchane tłuszczem i cholesterol hiper. Ale luzik jedz dalej, smacznego!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Tłuszczyk już przywrócono do łask, można jeść na zdrowie.

Gość gość
Dziękuję, mam czas na dietę, jestem młoda i uwielbiam jeść niezdrowo. Teściowa całe życie gotowała zdrowo i tak dostała zawału, co ma byc to będzie. Mam maszynkę 4 palnikową i właśnie smaże fryteczki, schabowego i warzywa z patelni,hi,hi, mąż będzie wieczorkiem, to zdąże wywietrzyć, hi,hi, o męża dbam, on ma geny po mamusi swojej, niech je z teściową

Gość gość
Hihi? Czy wraz z pojawieniem sie ciazy zanika mozg? :O

Gość gość
A moja teściowa, to nawet myć mi się nie pozwala, taka prawda!

Gość gość
BIGOSY I FRYTY LIKE TO

Gość gość
Ja nie muszę być mądra, bo jestem ładna, a teściowie dziani, mężuś dobrze zarabia. Kocham życie i używki i gadżety, ciuchy, kosmetyki, hi, hi, nikt mnie nie przekona, że trzeba zdrowo i honorowo, mogę, to korzystam, hi,hi

Gość gość
To wtedy, gdy ona obiadek podaje, ukroj sobie kromkę suchego chleba i ją jedz, nie ruszając obiadu. Powiedz, że po tym tłuszczu bardzo Cię ostatnio brzuch bolał i nie możesz go jeść. Albo z całego obiadu zjedz tylko suche kartofle.

Gość gość
jakbym miała mieszkać z teściową to wolę być starą panną i mieć spokój

Gość gość
czyli jak zbrzydniesz to zmądrzejesz ,to tez dobrze

Gość gość
gość 14:14 Ja nie muszę być mądra, bo jestem ładna, a teściowie dziani, mężuś dobrze zarabia. Kocham życie i używki i gadżety, ciuchy, kosmetyki, hi, hi, nikt mnie nie przekona, że trzeba zdrowo i honorowo, mogę, to korzystam, hi,hi.............. -............. bla bla bla bla bla bla, jesteś taka ach i och dlatego siedzisz sama jak szczurek na kafe i opisujesz co lubisz jeść :D kuśfa ale korzystasz z tego życia i bogatego mężusia :D

Gość gość
14:14 0/10 bo tak słabe to prowo jak u mojej 4 letniej córki