Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic z oszustem z oglaszamy24

Polecane posty

Gość gość

J.w,niestety kasa przelana zero odzewu....Co moge zrobic w tym przypadku? Glupi bylem,ale niestety stalo sie

Gość gość
Glupi byleś, głupi jesteś , głupi będziesz. Ogłoszenia to nie aukcje więc nie płaci się przed :-D

Gość gość
Teoretycznie mozesz zgłosić na policje, ale małe szanse że odzyskasz kasę. Może gość ma więcej na sumieniu i już założoną kartotekę. A ile to było i czy znasz jego wszystkie dane?

Gość gość
Dane mam tzn.adres nr konta tylko skoro oszukal,to teraz nie wiem czy dane prawdziwe. Kwota niby 100 zl,ale nie chce darowac.

Gość gość
To próbuj, zgloś to na policje, mozesz zglosić to do zarządzajacych tamtym portalem, możesz tez napisać na jakieś stronki w necie typu "stop oszustom" podając jego nr konta, byż może oszukał więcej osób i ktoś wie o nim coś więcej. Hm, no ale raczej marne szanse na odzyskanie kasy

Gość gość
Ok,bede ostrzegal innych przed popelnieniem tego bledu.

Gość gość
No niestety człowiek całe życie uczy się na błędach, o ile ktoś go nie ostrzeże. W sumie dobrze że to tylko 100zł, choć wiem, że mnie by i o 100zł krew zalała.

Gość gość
Chodzi o to,ze ktos w pewnym sensie oszukal,juz pal licho kase,a z tym,ze jestem msciwy,nie chce mu darowac.