Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawiczek prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Witam chcial bym zapytać was net kobiety co sądzicie o 28 letnim prawiczku który nawet sie nie całował i czy ma jeszcze jakieś szanse żeby kogoś poznać. Czy nie obycie z kobietami może was odstraszać. Prosiłbym o normalne komentarze a nie coś z tobą jest nie tak. Moim problemem był ze tak powiem mały ale po zebraniu odwagi przez lata jestem juz po operacji i jest juz dobrze. Najbardziej sie obawiam reakcji kobiet ze przez tyle lat nikogo nie mialem a nie miałem dlatego ze moją blokadą był wyżej wymieniony problem. Z góry dziękuję za komentarze i pozdrawiam.

Gość gość
Mam 29 lat. Kobiety w tym wieku lub + - 3 lata , powinny być ma tyle dojrzałe aby normalnie przyjąć ten fakt. Zawsze możesz mieć to ma swoją korzyść, mogłeś przecież czekać na ta jedyna ;) Naprawdę nie ma się czym przejmować.

Gość gość
Gdybym ja spotykała się z 28 latkiem a ten by mi wyskoczył ze jest prawiczkiem to uwierz mi ale zbieralabym szczękę z podlogi

Gość gość
Ale to może dlatego że za bardzo lubię seks :D a co tam :D hejtujcie sobie mnie teraz

Gość gość
Jaka trzeba byc p***a zeby nei zaroohac w dzisiejszych czasach gdzie kobitk same daja.

Gość gość
Hahahhah ha :D

Gość gość
Przecież nie musisz się spowiadać, że jesteś prawiczkiem.

Gość gość
Dziękuję autorowi pierwszego postu dodałaś mi otuchy. Na resztę postów przymykań oko śmiejcie sie i mówcie co chcecie nie każdemu się w zyciu układa w tych sprawach ja w swoim zyciu zrobiłem milowy krok do przodu i przełamałem w glowie potężną blokadę co niejeden miałby problem. Pozdrawiam