Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariola2231

Drogeria internetowa

Polecane posty

Gość Mariola2231

http://track.easyprofits.com/6925 lab1.pl to ekskluzywna drogeria internetowa posiadająca w swojej ofercie szeroką gamę prestiżowych produktów do pielęgnacji ciała i dbania o zdrowie i urodę. Firma LAB ONE jest producentem innowacyjnych kosmetyków, opartych na unikatowej technologii cząsteczki wody - NanoFuture Technology.To także niekwestionowany pionier w wykorzystaniu nanotechnologii w kosmetyce. Zdeklastrowana woda użyta w produkcji kosmetyków była wielokrotnym „laureatem” wielu prestiżowych nagród na arenie międzynarodowej oraz wyróżnień światowych organizacji naukowych.

Gość gość
Na mnie dobre wrażenie zrobiła drogeria Nocanka – www.nocanka.pl . Szybko wysłali kosmetyki, szybko też odpisywali mi na maile, a trochę ich miałam. Kupowałam rzeczy do manicure od Semilac. Oni mają chyba największy wybór tej marki w internecie w ogóle. Rzeczywiście jest z czego wybierać zarówno jeśli chodzi o typ jak i o kwestię odcienia.

Gość Paula

tez mi sie wydaje, że ezebra. Mają bardzo duży wybór, kosmetyki, eprfury a także akcesoria do domu w dobrych cenach!