Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Typowy kafe prawiczek. Opis w punktach

Polecane posty

- nie ma prawa jazdy - samochodu - nie pracuje - nauke zakonczył na max liceum - nie ma matury - był bity w szkole - nie pracuje - nigdy nie miał dziewczyny - jest prawiczkiem - jest aspoleczny - wstydzi sie wyjsc do sklepu po bulki - jest na utrymaniu starej - wali konia po 5 razy dziennie - spedza wiekszosc czasu na kafe - nigdy nie pisal nawet 2 dni z kafeterianka na gg Zaloże się że 3/4 forum spełnia wszystkie punkty :D

Gość gość
92 zaszalałeś. Studia to ty masz dopiero jak je skończysz, narazie tylko LO.

Gość prawictwo pospolite 114
ja powiem ilu z tych punktów nie spełniam.. Nie powiem jakich , bo będziecie o mnie za dużo wiedzieć 9 z tych punktów nie pasuje do mojego opisu reszta sie zgadza

Gość gość
ja tam takich lubie ;)

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem kobietą, która uwielbia seks jest dla mnie wszystkim. Tutaj zobaczysz moje foty i nr tel :http://sex-rozmowy.pl/sabina_sex_telefon.html Chcę to robić przez cały czas, masować, lizać, ssać, twojego Twardziela. Zadzwoń do mnie, a przekonasz się, że wiem jak sprawić żebyś był zadowolony.

Gość gość
Szybko można pozbyć się problemu z portalem sexrandki.ovh gdzie są fajne kocice:)