Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk67

Mogę was prosić o pomoc?

Polecane posty

Gość Patryk67

Witam wszystkich, Nazywam się Patryk. Chciałbym opisać moją sytuację, a zarazem poprosić was o wsparcie. Otóż mieszkam z moją rodziną w małym,dość starym domu. Mieszkamy w nim Ja, moja żona oraz czwórka moich pociech. Z racji tego że dom jest mały mieszkają w jednym pokoju, co uniemożliwia im naukę, odrabianie zadań. W przyszłości nie chcę aby się wstydzili zaprosić kolegów/koleżanki do siebie. Moim planem jest powiększenie poddasza, ale uniemożliwia nam to stan dachu, który należy rozebrać i zrobić na nowo oraz środki finansowe, których niestety nie posiadamy, jeżeli ktoś by mógł pomóc, nawet złotówką to bym bardzo prosił

Gość gość
Bajka dla idiotów.

Gość Patryk67
Może pan/pani tak myśleć, lecz dla nas to Ciężka sytuacja. Z racji tego że to remont nie ma za bardzo jak tego udowodnić. Jeżeli pan/pani ma jakiś pomysł to proszę podsunąć.

Gość gość
Ja mam pomysł....kupuj gumki dzieciorobie

Gość gość
Przecież dostajesz 2000 z 500+ .pozbieraj i zainwestuj w dach i przestań bezmyślnie klepac dzieciaki!!!!

Gość gość
A z plus 500 nic nie dasz rady uzbierać? To moze napisz po polsatu "nasz nowy dom", bo wybacz ale tylu oszustów i naciągaczy na różne historie jest w necie, ze niestety nie zaryzykuje, nawet paru złotych, bo sama liczę sie z każdym groszem.

Gość Patryk67
Tu nie chodzi o klepanie, chcieliśmy mieć 3 dzieci, za drugim razem urodziły się dwojaczki. Każdy myśli że 500+ jest sobie od tak a to 1500 wydajemy na ubrania dla nich i jedzenie oraz rzeczy związane ze szkołą. To nie jest takie kolorowe jak się zdaje

Gość gość
No ok, a nikt u was nie pracuje? No i oprócz +500 są jeszcze inne zasiłki i dodatki z mopsu czy gopsu, wystarczy przedłożyć papiery o dochodach. Wiem to na 100% bo mam znajomą z 3 dzieci. A druga sprawa nam nie tłumacz, że nie macie kolorowo, bo to Ty i żona powinniście pomyśleć, ze jak finansowo was nie stać i mieszkalnie też bieda, to nie trzeba było trójki dzieci planować. Chcieliście trójkę, wyszła czwórka, a tera inni mają zrzucać się? No trochę to nie bardzo.

Gość Kinka_meka
A próbowałes wziąc pożyczkę? Jak chcesz dykretnie to polecam feniko. Tam uzyskasz do 1000 zł ale myśle, że nawet to pomoże w Twojej sytuacji