Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bratowa kupuje dziecku buty New Balance, Adidas, Emel a rodzenstwa ani widu ani

Polecane posty

Gość gość

ani widu rodzenstwa ani slychu... dzieciak markowe ma ubrania, buty. Zabawek co prawda moze nie ma jakos bardzo duzo, ale zawsze markowe typu Janod, Lego itp. Ma juz 4,5 roku a rodzenstwa brak. Nie wiem jak wy, ale moim zdaniem markowe rzeczy nie zastapia rodzenstwa. Nie wiem co bratowa ma w glowie, ale zal mi tego dziecka.

Gość gość
A co cie obchodzi co bratowa kupuje. P**********a jestes. Może woli zapewnić dziecku wszystko co najlepsze zamiast narobić dzieciaków i kupować im chiński badziew z targu.

Gość gość
Ale jesteś pierd/olnieta albo to prowo! może planują mieć tylko jedno dziecko? Chcą mu dać wszystko co najlepsze a nie napier/dol/ic bahorów i,, wegetowa,,To ich decyzja w końcu a nie twoja!!! Żal to mi ciebie tempaku! wszystkim się tak wpier/dalasz w życie???

Gość gość
Dokładnie zgadzam się z rozmówca wyżej. Lepiej zapewnić wszystko co najlepsze jednemu dziecku, niż chińskie smieci dwójce, trójce itp dzieci. Nie każdą jest matka polka, która marzy o ekipie dzieci.

Gość gość
Napierdplic ? Przeciez jedno dziecko to jest krzywdzace. Co jest wazniejsze markowe rzeczy czy rodzenstwo ? Minimum dwojka dzieci powinna byc w domu.

Gość gość
:D

Gość gość
Ile jeszcze tych glupawych tematow o bratowych i jedynakach?Trzeba miec jakies niedo..banie mozgowe aby bez przerwy produkowac takie same tematy.

Gość gość
Nie piszesz na temat, to wyjdz i idz pieprzyc farmazony gdzie indziej.

Gość gość
(16:56) Lepiej przyznaj sie,ze te wczesniejsze tematy o bratowej i jedynaku to tez zalozylas.Co do samego tematu,glupszy niz ustawa przewiduje aby takie brednie pisac.

Gość gość
Jakie tematy inne, idz sie leczyc. Przesiadujezsz na tej kafe i wiesz wszystko ile i jakie tematy sa zakladane.

Gość gość
Tak tak,winny zawsze sie tlumaczy.A na idiotyczny temat moze byc tylko taka sama odpowiedz.Zeby wp*****lac sie w cudze zycie bo ktos ma jedno dziecko a nie wiecej jak zyczy sobie autorka to trzeba miec cos z glowa.

Gość gość
Nudzi ci sie ? To idz srac gdzie indziej

Gość gość
Up

Gość gość
A co Twoj brat ma w głowie? Przeciez sama se dziecka nie zrobi

Gość gość
Prowokacja To Ty jesteś tą bratową a tematu Czemu nie piszesz w pierwszej osobie ?

Gość gość
Wy jesteście chore na umysle. Pewnie tez takie zimne materialistki jak moja bratowa. Tfu

Gość gość
Moje dziecko też w Emelach chodziło dopóki były rozmiary na niego. I wiesz co, rodzeństwo będzie miał,gdy skończy 5 lat bo wcześniej nie było nas stać. a poza tym był na tyle wrażliwy, ze bardzo źle by przeżył dzielenie się rodzicami, gdy miał rok czy dwa. W ten sposób każdemu maluchowi poświęcę odpowiednią ilość czasu.

Gość gość
Nie wiem po co tlumaczycie sie jej.Kto i ile ma dzieci to jego sprawa.

Gość gość
Ale bratowa nie chce nawet rozmawiac o dziecku. Zrobi krzywde swojemu jedynakowi.

Gość gość
A mozesz ty dac spokoj tej bratowej?Jezeli nic do ciebie nie dociera to znaczy,ze masz cos nie tak z glowa.To juz zakrawa o zachowanie osoby chorej psychicznie aby tak sie nakrecac na jeden i ten sam temat.

Gość gość
A moze nie moze miec więcej dzieci. Nie pomyślałaś. Ja mam jednego syna 6 letniego. 2 razy poronilam i ladowalam w szpitalu z krwotokiem i potrzebne bylo lyzeczkowanie. Więcej dzieci miec nie mogę. Zreszta nawet jezeli Twoja bratowa więcej dzieci by nie chciała to jej decyzja. Dziecko dzieci ma w przedszkolu i na podwórku. Nie każdy jest na silach by miec 2 dzieci. Niektórzy wola miec jedno i je sami wychować niż porzucać od babci do babci. Moze tez chce miec wieksza różnice wieku.

Gość gość
Nie odpowiadajcie nawet na to glupie prowo.Widac,ze autorka swietnie bawi sie.Nawet mozna poznac ten styl pisania z poprzednich watkow,ktore przewijaly sie tutaj na forum.Sorry bo jakos nie wierze,ze nagle tyle osob ma problemy z jedynakami a ich bratowe maja po jednym dziecku i nie chca drugiego.

Gość gość
Tak prowo tu kazdy tem jest prowo

Gość gość
A ile mozna czytac podobnych bzdetow na temat jedynakow i bratowych z jedynakami,ktore sa zle i niedobre bo nie chca rodzenstwa dla swojego dziecka?Autorka niech robi idiotow z kogos innego,moze ktos jeszcze da sie nabrac.Moze tez bluzgac i wyzywac na forum,ale mnie to osobiscie nie rusza.