Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Mam do Was troszkę nie fajne pytanie. Otóż współżyłam z jednym partnerem 16 grudnia i to był mój ostatni seksualny kontakt z nim. Wróciłam do mojego byłego partera i współzyłam z nim od 20 grudnia, przez pare dni z rzędu..;] Tylko że stosunek o***ty z tamtym parterem czyli 16-ego był chwilowy bez zabezpieczenia, nie skończony tzn on nie skończył, może ok, minuty bez gumki bo bałam się bez zabezpieczenia. Z tym aktualnym parterem współżyłam bez zabezpieczenia i kończył w srodku. Miesiączkę miałam 8 grudnia. Mam myśli czy jest możliwość zeby mój były partner nie był ojcem dziecka;/ cykle 29-30 dni chciałam jeszcze napisać ze po usg termin porodu mi wyszedł na 5 dni pozniejszy niz ten ktory mi wyznaczyła ginekolog. Bo od dnia ostatniej miesiaczki dodała 2 tygodnie. no a z usg wychodzi ze termin porodu mam 5 dni pozniej

Gość gość
Jest możliwość, że jeden lub drugi jest ojcem, więc sobie wybierz który lepiej ci odopowiada :)

Gość gość
Musialabys miec okropnego pecha zeby zajsc w ciaze z projekulatu. Moim zdaniem na 90 procent ojcem jest ten drugi.