Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Wioska

Kupić dom gdzie właściciel powiesił się w garażu

Polecane posty

Gość Wioska

Mam małe pytanko jeżeli właściciel tydzień przed przeprowadzką się powiesił w garażu to i w domu też będzie straszył , jak mam na to reagować nawet mój pies chowa się do szafy i okno się otworzyło a przed tym właścicielem czyli tym gościem mieszkał ojciec który był ormowcem i i nie chcę tam mieszkać ale mój dziadek zakupił ten dom ale przed powieszeniem się tego gościa i boję się jechać do nich a co dopiero mieszkać.Właściciel domu stracił rodziców w wieku 16 lat i mieszkał tam do chwili obecnej za dziecka w kłótni z ojcem lub awantur bardzo często siedział w garażu a ojciec wszędzie nawet w kurniku wywiesił krzyże i święte obrazki itp. Wybudował się gdzie indziej to dlaczego tam się nie powiesił ? dlaczego teraz tam żona nie chce mieszkać . A jeszcze co do tego domu to ten ojciec wybudował kapliczkę i żona właściciela opowiadała że gdy chciała zburzyć tą kapliczkę wszystko jej z rąk spadało oraz stała się nerwowa i działy się dziwne rzeczy lub jej się coś nie udawało , wszystko stało się ustąpiło kiedy kapliczka z powrotem na miejsce a jej siostra powiedziała moim dziadkom że mają rozwalić to wszystko i spalić . Jeszcze jedną rzecz gdy właściciel chciał zostawić kury mojemu dziadkowi to w tą noc przyszedł lis a rano było dużo krwi to dlaczego lis przechodził przez podwórko ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować