Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On błyskotliwy otwarty ja cicha a mówi mi , że

Polecane posty

Gość gość

Spotkalam sie tydzien temu z chlopakiem.Jest moim totalnym przeciwieństwem - jest otwarty, bezpośredni, energiczny, ma ogromne poczucie humoru. Ja jestem z tych...tzw "slodkich "dziewczyn. Wiem, że kręcą go podobne jemu ,o silnym charakterze. Ale że spodobał mi sie to sie umowilam. Pomyslalam co mi szkodzi,nawet jak nie wyjdzie to przynajmniej pociesze sie jego towarzystwem przez te 10 czy wiecej minut poki mnie nie splawi :D I tak jak przypuszczalam niewiele mowilam, troche sie go wstydzilam :p on nawijał i nawijał, sluchal mnie z zainteresowaniem,ciagnał temat i w ogole, zartowal itd. byl naprawde fajny, ale nie dalam mu odczuc ze mi sie podoba bo myslalam ze nic z tego a tu niespodzianka, wciaz do mnie pisze, interesuje sie, pieje z zachwytu jaka jestem fajna:o wtf?

Gość gość
a i dodam ze rozstalismy sie po 7 godzinach ;o

Gość gość
Z doswiadczenia wiem ze zachwyt jest do czasu. A po latach zwiazku uslyszalam ze jestem niemową i nudziarą. Ja tam wole jednak podobnych do diebie. Tacy ludzie po czasie mnie mecza i mam dosc. Mozesz sprobowac ale nie oddawaj mu sie za szybko bo moze tylko chce cie przeleciec i zobaczyc czy cicha woda brzegi rwie...

Gość gość
Ktoś kto lubi błyszczeć, nie lubi zeby druga osoba błyszczała. Wiec jesteście dobrze dobrani.

Gość gość
przykro mi ze tak Cię potraktował i dziekuje za rade, raczej ja nie z tych co szybko ida do lozka ale on mi sie tak podoba ze moze i wyszloby inaczej ale moze byc tak jak mowisz