Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina89mama filipka

Pomocy goraczka

Polecane posty

Czesc wszystkim jestem tu nowa i mam nadzieje ze mi pomozecie i uspokoicie . Wiec tak , z soboty na niedziele tydzien temu synek 3,5roku dostal goraczke 39,7 st. bez zadnych innych obiawow, w niedziele od poludnia powtorka , w poniedzialek doszesl katar i kaszel i do doktora oczywiscie co osluchowo czysto goraczke zbijac w srode do kontroli. 3dni bez zmiany . sroda u doktora slychac delikatne szmery wiec antybiotyk i w piatek do kontroli . Piatek rano u doktora zmiana antybiotyku bo osluchowo gorzej. nie wykupowywalam antybiotyku bo pojechalismy prywatnie do laryngologa stwierdzil zapalenie dolnych i gornych drog oddechowych i dal zastrzyki LICOCIN raz dziennie. dzis jest poniedzialek maly wzial juz 4 zastrzyki i co nie ma zadnej poprawy goraczka caly czas od 38-40 kaszel katar migdaly zawalone,dzis poszlam go przebadac jak sytuacja w oskrzelach to osluchowo niby lepiej i stwierdzona angina. Ale dzis jest 9 dzien jak goraczka nie odpuszcza. juz nie wiem co robic . czy ktos mial podobna sytuacje . prosze poradzcie cos

Gość gość
Musisz jechać z małym do szpitala może to grypa. A jak nie będą ścieli ggo tam zostawić to krzycz że nie ja byłam w takiej sytuacji a jak wyzwałam lekarzy że nie wezmę go spowrotem do domu to go zostawili badali ostatecznie był w szpitalu prawie 2 tyg

Gość 43 cm w bicepsie
wyglądasz tak sympatycznie że aż bym ci wlozył penis

43 trochu kultury świntuchu jeden.:-) Autorko wiem co przechodzisz ja miałam ostatnio to samo moja mała prawie dwa tygodnie leciała na paracetamolu. Aż wylądowałyśmy w szpitalu. Nie chce straszyć ale powinnaś z małym jechać do szpitala bo nie ciekawie to wygląda.