Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia to chyba najgorszy okres w moim zyciu

Polecane posty

Gość gość

serio ewidentnie najgorszy 1 rok był fajny 2 i teraz 3 to pojebany armagedon miłość straciłem z inym jest zdawać zdaje ale już nie nawidze sie uczyć mam teraz poprawkę jedna w tym semestrze . kasy niema auto sie zjebało pokój do remontu ja depresja rodzice nie maja kasy tak haha normalnie kulka w łep by mi siadła. i moja miłosć widuje cały czas :D i pewnie znim spała aja głupi myśle nie wiem na co licze;/ juz 1,5 roku sa razem xd inaczej niesa haha japierdole bardziej pojebanie to juz chyba byc nie moze choc zawsze moze musze przyznać ze jednak sa mozliwości rozwoju pojebanego zycia :D

Gość gość
wsumie zycie sensu niema nie żeby co ale niema :D

Gość gość
Na pocieszenie ci powiem ze po studiach bedzie jeszcze gorzej 🖐️

Gość gość
najgorzej zapieprz w robocie,zycie robola,emerytura tez będzie spieprzona bo dostane jalmuzne

Gość gość
niedokonca bo pracuje i prawde muwiac wole przebywac w pracy ajuz coś przerobiłem np 3 miesiace przez wakacje i wiem ze jest cieżko ale wole ciezka prace niz przebywanie obok osoby która kochasz aona zinym jest to wyniszcza bardzo mocno

Gość gość
studiujesz ? buahahahahahaha

Gość gość
ale nie zwalaj na studia swojego życia prywatnego. Widać, że jesteś rozżalony tym, że zostawiła Cię dziewczyna, a nie samymi studiami.

Gość gość
pewnie mija dupczy ami gadała zeto tylko kolega ta juz to widze pewnie ja zapiersi trzymał . eh ten semestr bedzie najcieższy dlamnie nie wiem czy go przeżyje xd

Gość gość
wiem że zycie prywatne to niestudia ale niedaje mi juz to roadosći kiedys mnei to coś cieszyło teraz mnie to meczy jóż

Gość gość
gdybym maił na tyle sił tobym się zabił straciłem zupełnie sens w życiu kasy brak miłość zj****a szkoda gadac

Gość gość
Takie błędy o to jest student. Chyba wyższa szkoła robienia hałasu

Gość gość
gdzies mam błedy jak mam depresje niedociera ? comnie interesuje otrtografia jak iny rżnie mi kobiete np?

Gość gość
rok mnie roz******la psychicznie jeszcz rok myslisz że bede pisał poprawnie potym roku jak ja juz niemyśle normalnie ;/

Gość gość
I będzie rżnął, bo jesteś debilem. Przerzuć się na idiotki równe sobie. Bez odbioru.

Gość gość
jestem debilem przyznam ci racjei musze sie zabić i to byłoby najlepsze wyjscie .

Gość gość
odwalcie się od niego.

jesteś debilem i analfabetą nie licz na normalne znajomości, nie mówiąc o związkach

Gość gość
głupie suuki lubicie kopać lezacego

Gość gość
ewunia a ty to kto ,jesteś glupia pissdaa a myślisz zes cud natury i osobowosci

Gość gość
normalne to pojecie względne życze wma by poznaliście w zyciu taka miłosc gdy próbujesz kogoś pocałowac cie odrzuca gdy zanim biegasz macie wd***e potem tygo masz w d***e ale sie odezwie zakochasz sie znowu cie ma wd***e ale widzisz ja prawie codzienie ikochasz choc cie to niszczy wiem wybyście zerżneli ityle a czyto miłosć czy zwykłe bydło toina kwestia