Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje się stara i brzydka mam 32 lata

Polecane posty

Gość gość

urodziłam dwójkę dzieci, ciągle łączę pracę z macierzyństwem i brzydko mówiąc padam na pysk :( nic mnie nie cieszy, czuję się stara, brzydka, zmęczona :( Po pierwszym dziecku jeszcze miałam siły i chęci na ćwiczenia, teraz już w ogóle nie umiem znaleźć na to czasu... ani ochoty :(

Gość gość
To po co rodziłaś dzieci? Myślisz, że narzekaniem w internecie cokolwiek zmienisz?

Gość gość
Jak facet ciebie traktuje?

Gość gość
Mąż uważa że wyglądam super moje narzekania są bezsensu :o serio tak mówi

Gość mon12345
JJa mam 35 i czuję że wszystko co najlepsze dopiero przede mną. Też mam dwoje dzieci. Teraz kupiłam sobie rowerek stacjonarny i ćwiczę. Może idż do psychologa bo młoda jesteś i cały świat przed Tobą.

Gość gość
mąż na pewno kłamie, mówi tak bo chce byś mu służyła i jego dzieciom

Gość gość
a na boku ma młodszą i ładniejszą

Gość mon12345
Może wybierz się na zakupy. Kup sobie coś fajnego to od razu Ci się nastrój poprawi. Bynajmniej ja tak mam:)

Gość gość
a ja się napracowałam lata,i rzuciłam prace,teraz spie ile da rade,dzieci nie mam,nie cwicze bo nie ma nad czym,bede się teraz cieszyc wolnoscia i miloscia,bo od lat nie miałam czasu dla niego,mam dosyć harówy, mam to w d***e,no mam plan ale teraz mam wakacje,niedlugo umre ,to moje zycie,pocalujcie mnie wszyscy w d**e,nie będę robic na kogos

Gość gość
To co powiesz za kilka lat, jak Cię dopadnie menopauza? Wtedy będziesz czuła się brzydka do kwadratu. Zadbaj o siebie, bo zegar tyka...

Gość gość
Naprawdę zaskoczyły mnie te odpowiedzi i poprawiły nastrój :) (poza niektórymi które i tak zignorowałam). Może na wiosnę odżyje? Dopiero "wyszłam" z pieluch i zmęczenie dało mi w solidnie w kość...

Gość gość
to dbanie o siebie chroni przed menopauzą?

Gość gość
Wstyd.Mam 2 dorosłe corki-19 i 22 lata.Mam 41 lat a figury może mi pozazdrościć nie jedna 20 latka.Ty masz 32 lata i piszesz ze jestes stara i brzydka? Cóż....Widocznie jesteś brzydka.RACZEJ ZANIEDBANA.

Gość gość
przecież napisała że "czuje" się stara i brzydka a nie "jest", nie wiesz jak wygląda ale już musiałaś się pochwalić jaka to jesteś super a autorka pewnie brzydka :o sama mam przyjaciółkę co tak o sobie mówi a jest super laska, szczupła, wysoka, ładnie ubrana, makijaż itp ale też czuje się brzydka bo jest przemeczona.

Gość gość
"Wstyd.Mam 2 dorosłe corki-19 i 22 lata.Mam 41 lat" weź się patolko odwal, kto ma dzieciaka w wieku 19 lat :o :o :o patologia

Gość gość
mi sie zdarzyła wpadka w wieku 19 lat, moze nie była planowana, ale z patologią nie mam nic wspólnego, wiec musisz byc durna ze piszesz takie rzeczy...