Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna jest w ciąży chce usunąc

Polecane posty

Gość gość

Błagam pomocy moja kobieta to torpeda w łóżku teraz jest w ciąży - to znaczy była usuneła nie ma żadnych wyrzutów sumienia. Ale przed tym kochaliśmy się praktycznie codziennie czasem nawet 5 razy dziennie. A teraz powiedziała mi że jeżeli nie poddam sie operacji żebym był bezpłodny nie będzie się ze mną kochać i faktycznie nic. Czy ktoś jest po takiej operacji bo poważnie się nad tym zastanawiam.

Gość gość
podwiąż se jajka i dziecka nie zrobisz , a jak zdecydujecie się na dziecko to zabieg odwrócisz i znów będziesz płodny

Gość gość
ale czy ktoś miał taką operacje. A jak coś pujdzie nie tak. Ale z drugiej strony strasznie mi brakuje seksu miałem przed Anią inną dziewczyne i z nią bez porównania .

Gość gość
to rób tak by bachora nie bylo

Gość gość
Jak niby mam to zrobić. Mówię że ona jest jak torpeda co mam się opanować jak jest sexy i lubi eksperymentować. KOCHAM SEX I ONA TEŻ. Ale dzieci już nie.

Gość gość
wiec sie poddaj zabiegowi nie kochasz dzieci wiec nigdy ich nie miej

Gość gość
podwiąż se jajka to jest zabieg w jedna stron

Gość gość
pamientaj grzech sciaga lub trzeba płacic własnym cierpieniem nie wazne czy kłamiesz czy uprawiasz sex przedslubny zapłacisz to własnym cierpieniem jeżeli to zrobisz nigdy nie będziesz miał dziecka lepiej zacznij sie modlic do sw juzefa o prawdziwa miłosc

Gość Adam 277
pamientaj grzech sciaga lub trzeba płacic własnym cierpieniem nie wazne czy kłamiesz czy uprawiasz sex przedslubny zapłacisz to własnym cierpieniem jeżeli to zrobisz nigdy nie będziesz miał dziecka lepiej zacznij sie modlic do sw juzefa o prawdziwa miłosc Ale ja kocham moją dziewczynę, świetnie się dogadujemy nie tylko w łużku ale też w normalnym życiu. A w naszym przypadku sex przedślubny jest normalny bo nie mamy zamiaru brać ślubu a tym bardziej kościelnego nie potrzebujemy papierka żeby wiedzieć że się kochamy.

Gość gość
A i dziecka też nie chce mieć nigdy. Nam jest dobrze tak jak jest niczego nam do szczęścia nie brakuje i zdania nie zmienimy a tym bardziej ona nigdy nie chciała miec dziecka. Poddam się tej operacji bo już nie zniose tak spać z nią i nic.