Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Werciakk

Całowałam się z innym chłopakiem...

Polecane posty

Jestem z chłopakiem 4 lata, kiedyś było nam dobrze ostatnim czasie dużo się kłóciliśmy i w sobotę tydzień temu stwierdziliśmy, że się rozstaniemy ja jednak szybko się z tego wycofałam. Błagałam go, żeby mnie nie zostawiał jednak on był zdecydowany, stwierdział, ze musi skupić się na sobie. Prosiłam go 2 dni do kiedy weszłam na jego pocztę i zobaczyłam, ze pisze z Kasią, zadzoniłam od razu wszystkiego się wypierał lecz potem się przyznał i kazał, zebym dała mu spokój.Mówiłam,że można to jeszcze naprawić dzowniłam on nie odbierał i powiedział,ze jak nie przestanę to mnie zablokuje. Przestałam życzyłam mu szczęścia, W sobotę miałam 18stke kleżanki, zeby się zemścić wziełam kuzyna jego przyjaciela wiedziałam, ze o wszystkim mu powie zaraz. Bawiałam się dobrze ale ten chłopak zaczął być nachalny zaczął mnie całować a potem z 2 innymi i jedną odwiózł do domu. Pod miejsce w kótrym była impreza przyjechał mój były i widząc go z tą dziewczyną myślał, ze to ja ichciał go pobić. Kiedy wyszłam trochę później wszyscy jego koledzy, którzy z nim przyjechali zaczeli na mnie naskakiwać, że mu zależy a ja zachowuje się jak szmata. Mieli wszystkie zdjęcia naszych rozmów. Zaczeliśmy rozmawiać ale niczego nie ustaliliśmy. Na drugi dzień pojechałam do niego było fajnie ale boję się, ze powie mu ten chłopak, ze się całowaliśmy. Kiedy nie chciał do mnie wrócić straszyłam go, ze się zabije i on powiedział o tym przyjacielowi a ja mu ufałam miało to być miedzy nami. Dziś ustaliliśmy ze spróbujemy przez tydzień nie mówiąc nikomu, ze jesteśmy razem. Ale ja nie dam sobie z tym rady co myślą o mnie jego koledzy. Jest mi wstyd.. Wiem, ze jak by się dowiedział, ze mnie całował ten chłopak to by nie chciał ze mną być.. Czuję się z tym źle. Potrzebuje rozmowy

Gość gość
Ponizasz sie, prosisz sie zeby Cie nie zostawial, on nie ma skrupolow by krecic z jakas Kasia ale Ty masz obawy bo kuzyn jego przyjaciela Cie pocalowal kiedy i tak juz nie byliscie razem. Moglas robic co chcesz I on rowniez, a ze Twoj byly jest psem ogrodnika to sie wkurzyl jak zobaczyl ze krecisz z innym, ucierpiala jego meska duma ze tak szybko sie pocieszylas po nim dlatego tak zareagowal. Moze wrocil ale po tym tygodniu stwierdzi pewnie ze jednak nie chce z Toba Byc. Jemu nie zalezy na Tobie juz, w ogole jest meska plotkara bo wasze rozmowy pokazuje kumplom, moze nawet smieje sie z Ciebie ze skalmesz o jego powrot, nie dajesz mu spokoju. Nie plaszcz sie przed nim, daj my spokoj I olej go, to d...k.

Gość gość
Jakas dziecinada mi tu wieje ...