Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mihriana

Idealne wymiary

Polecane posty

Hej, więc najpierw chciałabym powiedzieć, że kocham przeglądać kafe, trochę się od tego uzależniłam. Ale do sedna, ''idealne wymiary'' to 90-60-90. Chciałam Was kochane zapytać jakie Wy macie wymiary. Ja mierzyłam się przed chwilą i mam w piersiach 105, talii 75 i w biodrach 96, nie wiem czy to dobrze. Chociaż moim zdaniem ważna jest proporcjonalność. Mam 18 lat tak dodam :)

Gość gość
Te wymiary 90-60-90 to były idealne dla kobiety o wzroście Marilyn Monroe, czyli ok. 165 cm. Teraz sporo kobiet zwłaszcza młodych ma ponad 170 cm wzrostu i dla nich idealne wymiary powinny być odpowiednio większe

Gość gość
Autorko daj fotke bo wnioskuje ze masz b duzy biuscik

Gość gość
Shakira ma takie wymiary 86-61-94

Gość prawictwo pospolite 114
105-75-96 masz za duzo w talii .75 cm to faceci tyle mają , a nie kobiety pozostałe 2 miary tzn . 105 i 95 masz dobre Ja jednak proponuje ci zdecydowanie zrzuić w talii bo 75 cm to jednak przegiecie .. Na ile ? Z 75 cm - - > do 68 cm Będzie fajniej wyglądać

Gość prawictwo pospolite 114
masz tendencje do tycia, wiec jak powiedzmy szacunkowo 96-68-92 będzie dla ciebie dobrym rozwiazaniem . Na pewno lepszym niz obecne

Gość gość
Ja jestem niska (157cm) i moje wymiary to 88/89-62-94 - łrównież nie narzekam, myślę że dobrze wyglądam :)

Skąd wiecie, że mam tendencje do tycia :> Planuję właśnie trochę zrzucić :P

prawictwo pospolite 114 -wydaję mi się, że próbujesz się dowartościować xd

Gość gość
Prawictwa nie słuchaj. Dla niego jak kobieta ma 53cm w udzie jest gruba :D tak samo kobieta która waży więcej niż 55kg (co z tego że to mięśnie albo że kobieta ma 1.80 jest gruba i już) On tylko babki ze zdjęć widział nago a nie ma pojęcia jak wygląda prawdziwa kobieta. Znawca bez wiedzy się znalazł