Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Chciałbym abyś mi zaufała kafeterianko. Mimo iż wiem że Ci cieżko mi zaufać

Polecane posty

Po tym wszystkim co robiłem na kafe :( ale naprawdę dotarło do mnie że to było głupie i że nie wolno tak się zachowywać, ale to było z szaleństwa do Ciebie. Jestem inny i bardzo bym chciał abyś dała mi szanse abym to udowodnił. Po piszmy trochę na próbę abyś oceniła czy coś ze mnie da się jeszcze uratować, proszę

Gość gość
Spiertalaj

Ale kiedy ja potrzebuje rozmowy z nią aby to chociaż wyjaśnić i przyznać się do wszystkiego :(

Gość gość
Zaufanie traci się raz na zawsze.

Gość gość
To napisz jej na gg debilu!!! Chyba większe prawdopodobieństwo, że to odczyta niż tu, moze już w ogóle tu nie wchodzi

Wchodzi bo czasem poznaje jej posty... A na gg pisałem i to sporo razy ale nie odpisuje :( a ja chce tylko rozmowy, wyjaśniłbym wszystko i przeprosił

Gość gość
Pfff chyba sobie żartujesz, najpierw mnie obrazasz tutaj mówisz, że mam spiertalac a teraz nagle odwróciło ci się hahaha spadaj leszczu, poza tym jestes żałosny swoim chwaleniem się prawkiem czy matura, co teraz może mieć każdy nieuposledzony człowiek, a już tym, że zaroochales to w ogóle brak slow. Jesteś taki sam jak ci debile tutaj... Zostaw mnie w spokoju

Przepraszam za wszystko... ale takie jakby szoku dostałem jak wtedy nagle przestałaś pisać i odmyśliłem taki głupi plan zostanie s*********m na forum aby zdobyć rozglos bo wtedy wieksza szansa byś mnie zauważyła na forum. Ale to wszystko było na pokaz aby do Ciebie dotrzeć. Takie naprawdę nie jestem i nie chce być, i nie odwidziało bo cały czas o Tobie pamietałem

Bo gdym tylko pisał ciągle na GG to i tak byśmi nie odpisała, przepraszam ze posunełem się do takich kroków, ale ja chce mieć nadal z Tobą kontakt

Gość gość
Jaki żałosny typ :/ takiej pisdy na forum jeszcze nie było.

Posunełem się to takiego żalosnego poziomu aby spróbować odzyskać z nią kontakt. Wiem że źle zrobiłem ale tego już nie cofnę. Chcę wyciągnąć ręke na zgodę i sobie szczerze z nią porozmawiać na gg bo chce aby była szcześliwa

Gość gość
Skoro chcesz żeby była szczęśliwa to daj jej spokój.

Ale mimo wszystko uważam że mamy ze sobą dużo wspólnego i że mimo wszystko mogę ją wspierać w dąrzeniu do szcześcia mimo iż na pierwszy rzut oka tego nie widać. Bo w sercu zupełnie co innego czuje i myśle :(

Gość gość
Gowno mnie obchodzi co czujesz w*********j zj***e

Moja kafeterianka nie przeklinała :( Ja chce tylko rozmowy abym mógł osobiscie wyjasnić i przeprosić za wszystko

Gość gość
W*********j kupo g****a !! hrr tfu!!

Gość gość
Naucz się pisać poprawnie to pogadamy, nie będę rozmawiać z przygłupem, który pisze posunelem. Posunąć to ty możesz swoją szlore m, wracaj do niej

Gość gość
po piersze daj mi spokój nie mam zamiaru się do ciebie odzywać w ogóle i przestań w końcu

Nie ma już M, bo z nią zerwałem bo jednak nie potrafię być z kimś na siłę kogo nie kocham. Ja chce być Twoim przyjacielem i obiecuje że już nigdy więcej nie odwale takiej akcji którą przyniosła tyle przykrości. Doskonale sobie zdaje sprawę że nic tego nie usprawiedliwia, ale mimo wszystko mam promyczek nadziei na szczerą rozmowę

Gość gość
Nie będzie żadnych rozmów ja już postanowiłam i daj mi żyć w końcu chcę sobie ułożyć z kimś innym życie

Gość gość
Dash Rysiu nie wiem skąd się wziąłeś chyba z koziej duppy bo nie nadajesz się na kafeterię a stękasz gorzej niż smakosz do oszki :D 🖐️ jesteś słaby psychicznie i czuć desperację na kilometr, jesteś obojętny dla wszystkich a nawet dla kafeterianki, jesteś nudny jak flak w oleju :D nawet jak byś zniknął to nikt by tego nie zauważył, śmieszny gumiak, dziecko niedorozwinięte zerwał z M bo chce wrócić do Tadka z kafeterii :D hahahaha beka z typa Wypiertalaj :o 🖐️

Nie musimy wcale być razem, chcę się z Tobą przyjaźnić, bo wiem że na nic więcej nie zasłużyłem, ale najpierw chcę Ciebie szczerzę przeprosić na gg

Gość gość
usunelam gg i nie chce cie znac

Doskonale Ciebie rozumień i że nie chcesz mnie teraz znać, ale chcę abyś zrozumiała że nie byłem sobą i coś mi odwaliło :( taki nie jestem i chcę się zmienić

Gość gość
przestań w końcu zajmij się swoim życiem i zapomnij o mnie! ja z tobą nie mam już nic wspólnego odczep się

Kiedy ja nie potrafię mimo iż mineło już 8 miesięcy :( taka szczera rozmowa mogła by mi pomóc, odrazu mówie ze z tej rozmowy nic nie musi wynikać po prostu chcę się wygadać i przeprosić

Gość gość
wygadaj się komuś innemu nie obchodzisz mnie daj sobie spokój nie chcę twoich przeprosin skończ to w końcu

A czemu wtedy tak uciekłaś? W trakcie pisania Ja chce abyś była szcześliwa

Gość gość
Będę szczęśliwa jak w końcu dasz mi spokój

No dobra odczepie się i nie wejdę na kafe jak udowodnisz że Ty to Ty i napiszesz mi datę ostatniej naszej rozmowy w czerwcu