Gość Alicja Napisano Grudzień 28, 2019 Dużo wygodniejszy jest catering. Na impreze firmową zamawialiśmy jedzenie z Catering Blue, bo potrawy mają naprawdę dobre. Fajne jest tez to, że zapewniają profesjonalną obsługę. Dobrze współpracować z zawodowcami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudia Napisano Styczeń 14, 2020 ja jestem zadowolona CateringDieta.pl polecam bardzo dobre jedzenie , odpowiednio zbilansowane , wysokiej jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daga820 1 Napisano Luty 29, 2020 Pyszne jedzenie tylko w catering dieta.pl u nich diety się sprawdzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Werka911 1 Napisano Marzec 9, 2020 Profesjonalny catering dietetyczny znajdziesz na catering- dieta.pl ja korzystam już kilka miesięcy i jestem zadowolona , poza tym jedzenie mi smakuje zawsze jest świeże i hermetycznie zapakowane dobrze zbilansowane polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiacynta 2 Napisano Wrzesień 3, 2020 Proponuje po prostu wpisać w wyszukiwarkę https://www.restauracja.pl/ catering + warszawa i wyskoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewweline 0 Napisano Styczeń 19, 2021 (edytowany) Jeśli chodzi o dietę wegetariańską to według mnie najlepiej sprawdza się CHEF BOX. W końcu trafiłam na smaczną dietę pudełkową, która nie kosztuje fortuny. Jadłospis jest urozmaicony, a potrawy są podzielone na odpowiednie dla mnie porcje. Dostawa jest zawsze na czas, można sobie ustawić smsa z informacją o niej. Wydaje mi się, że jest to najlepszy catering w Warszawie z jakim miałam styczność. https://chefbox.pl/ Edytowano Styczeń 19, 2021 przez ewweline literówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja20210907 0 Napisano Wrzesień 7, 2021 Spółka D&Z GROUP Sp. z o.o. prowadząca m.in. działalność cateringową pod nazwą dietabanana.pl ma zdecydowanie do poprawy obsługę Klienta!!!! Firma działa w sposób nieprofesjonalny i po macoszemu podchodzi do Klienta. Mam nadzieję, że moim wpisem zainteresują się przede wszystkim Właściciele, nie ukrywam jednak że motywacja do napisania wynika z potrzeby ostrzeżenia innych przed podobnym rozczarowaniem. Historia przedstawia się następująco: zamówiona dieta do mnie nie dotarła, ponieważ kierowca przyjechał z przesyłką dzień przed po godzinie 20, zadzwonił raz i natychmiast odjechał – nie wiem jak Państwo, ale mi się niestety zdarza o tej godzinie być poza domem, najczęściej w pracy stąd uzasadniona potrzeba korzystania z usług o podobnym profilu… Po przekierowaniu Kierowcy na Biurowiec, w którym pracuję (kilka godzin później) dostawa również była nieskuteczna, bo Kierowca oczekiwał, że ochrona o godzinie 2 rano będzie go witać „z kwiatami”. Po wykonanym telefonie dnia następnego dostałam informację, że mojego cateringu już nie ma, a następny dotrze (albo i nie) kolejnego dnia. Podsumowując po kilkunastu latach korzystania z usług cateringu po raz pierwszy czuję się mocno zlekceważona, rozczarowana i głodna! Jak dla mnie słaba laurka dla firmy, której głównym produktem jest karmienie innych. Zdecydowanie nie polecam, a wręcz przestrzegam!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markiewicz 0 Napisano Maj 31, 2024 Wpadaj sobie na stronę zdrowysmak.pl/, bo mają aktualnie 25 % rabatu na całe zamówienie z kodem SMAKIZDROWIA. Nie ważne, na ile dni wybierzesz daną dietę, kod i tak obowiązuje. Z opinii klientów z neta możesz wyczytać, że mają smacznie, kolorowo i bez monotonii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach