Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ewaaewaa84

starania, poczatek ciąży, objawy, samopoczucie

Polecane posty

Gość ewaaewaa84

Cześć, jak znam życie było juz miliony takich postów, ale niestety ciężko je wszystkie znaleźć... Moja historia......hyyyy, od dobrych 8 lat staram się o dzidzie (raz mocniej, raz słabiej, ale cały czas jest w mojej głowie), nie mam dzieci, mam 33 lata, więc jakby nie trafiają do mnie komentarze „wyluzuj”…., ten kto się stara latami dokładnie o tym wie Okres powinnam dostać w niedziele – nie dostałam- ale zdarzały się już miesiące gdzie się spóźniał max 3 dni, testu jeszcze nie robiłam i nie zrobię ponieważ się boje (zawsze jak tylko go zrobiłam, dostawałam@ w nocy lub następnego dnia). Nie wiem czy @ przyjdzie, myślę, że tak (moja głowa mi tak mówi) – choć w tym miesiącu czuję się inaczej…, piersi bolą w sumie od wczoraj i delikatniej jaz zwykle, spać się mi ciągle chce – ale pogoda tez do tego zachęca, brzuch boli - tez jakby delikatniej jak zawsze – ale jednak boli, mam wrażenie, że jestem strasznie rozlazła i taka byle jaka. Za każdym razem kiedy idę do toalety, zaglądam czy to już…., wczoraj pojawił się tylko mlecznobiały śluz… Jak to wygląda dziewczyny u Was, chyba musze z kimś pogadać bo oc*****

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować