Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela nie jestem ograniczony

Polecane posty

Pisałeś że posiadanie prowincjonalnego teatru i filharmonii nie czyni Opola metropolia itd (kto powiedział że opole to metropolią i kto powiedział że miasto co nie jest metropolią musi automatycznie być dziurą?) niby pseudo ekspercie skąd niby głupku wiesz ze teatr Kochanowskiego teatr eko studio teatr lalki i aktora i teatr jednego wiersza są prowincjonalne i niby skąd wiesz że filharmonia w Opolu jest prowincjonalna? Skoro nigdy tam nie byłeś tam są takie same premiery tych samych aktorów i konfrontacje teatralne jak w teatrach w Warszawie Krakowie i Warszawie tak samo w teatrze jak i filharmonii wiem bo pofatygowałem się sprawdzić repertuar wielu teatrów i czytałem że Muzeum polskiej piosenki w Opolu jest najbardziej nowoczesnym muzeum w Polsce który dostał nagrody i trafił do 10 najlepszych muzeów w Polsce i co ty na to? Jak ty mi pisałaś że posiadanie prowincjonalnego teatru... To się pofatygowałem i wszystko po sprawdzałem i co ty na to? Zatkało cie?

Gość gość
To prawda. Poprostu wsioku urodziłeś się debilem :D🖐️

I wiesz gościu od homocwela co to jest kino konesera? To forma kina która jest obecna w większości kin w Polsce nawet w Warszawie i Wrocławiu a narodziło się w Opolu i w Opolu też jest kino konesera i co dalej twierdzisz że opole to dziura? Nawet się nie zaintetesujesz opolem nigdy tam nie byłeś (pisałeś że byłeś choć w to wątpię) a piszesz ze opole to dziura więc goofno wiesz i przestań się wywyższać i udawać niewiadomo kogo bo goofno wiesz zainteresował byś się opolem byś tam pojechał poznał miasto a nie pieprzył głupoty że opole to dziura

I co dalej twierdzisz że jestem ograniczony? Ps kiedy ty ostatnio gościu od homocwela byłeś na koncercie czy w teatrze? Pewnie dawno albo wcale a się wywyższasz i uważasz za niewiadomo kogo!!!

Gość gość
no oczywiście, ty kołbuc lepiej wiesz gdzie byłem, a gdzie nie :O :D i skoro twierdzisz, że te wasze teatrzyki są takie same... to może powiedz nam wszystkim kiedy i jaką sztukę mieliście, w której graliby najlepsi polscy aktorzy teatralni jak p. Gajos, p. Trela, p. Englert, p. Waszczykowski, p. Seweryn, p. Grabowski, p. Fronczewski, p. Janda, p. Kasprzyk, p. Szapołowska itd. itp. I to nie gościnnie, ale w stałym repertuarze. Jakich to wybitnych reżyserów teatralnych tam macie? To samo dotyczy filharmonii... Zdradzę ci sekret; to że teatry grają te same tytuły, nie znaczy że są to inscenizacje na tym samym poziomie. Podobnie filharmonie, opera itp. To nie kino, gdzie zarówno w Pcimiu Dolnym jak i Gdańsku czy Warszawie lecą te same kopie filmów... Jesteś po prostu bardzo ograniczonym misiem o bardzo malym rozumku i dlatego tylko ci się wydaje, że coś wiesz... ;) Dobra, już cię nie poniewieram, bo nie kopie się leżącego

Gość gość
Głupku i ty jesteś ograniczony bo myślisz że ci wszyscy aktorzy których wymieniłes mogą być jednocześnie w teatrze we Wrocławiu Warszawie Krakowie Katowicach Łodzi tak i grać na stałe i jednocześnie w każdym z tych miast? To jesteś głupi tak się nie da ps i skoro są takie same premiery? To są na takim samym poziomie co jesteś znawcą teatru aktorem że oceniasz jakośc spektakli po tym w jakim mieście się znajdują? Nie sądzę głupku i skoro w kinie w Opolu Warszawie Krakowie są takie same i tyle samo filmów w tym samym czasie to co za problem czy będziesz mieszkać w Opolu pcimiu dolnym warszawie skoro te Same filmy będziesz oglądać? Chcesz zobaczyć repertuary teatrów w Opolu i filharmonii opolskiej i premiery oraz aktorów to sobie wyszukaj repertuar w Google głupku

Gość gość
grochem o ścianę... odpuść sobie bo rozmowa z kołbucem ma tyle sensu co gadanie do gaśnicy albo śmietnika :o on jest tak głupi, że to nie ma najmniejszego sensu

Odnieś się do tego? I wpisz sobie w Google ile koncertów jest w Opolu ile wydarzeń i konfrontacji teatralnych i innych festiwali i wpisz sobie w Google nie samym festiwalem żyje opole i sobie sprawdź głupku

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up