Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkpz21

Zaczynam bać się sama siebie! Proszę pomocy!

Polecane posty

Gość gośćkpz21

Cześć. Naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje, wybieram się na studia ale od trzech lat dzieją się ze mną dziwne rzeczy... Otóż tak przypadkiem rozmawiając z szwagierka która jest moja najlepsza przyjaciółka rypnęłam 'wy będziecie mieć 3-je dzieci bo z ostatnim wpadniecie ' zaczęła się śmiać i po pół roku wpadła. Następny przypadek moja siostra pojechała na pogotowie z dzieckiem każdy myślał że zostaną a ja do niej 'nawet się nie pakuj się bo i tak wrócisz jeszcze dzisiaj ' oczywiście wróciła.. Szefowa mojej matki miała rodzic dziecko jakoś niestety (okrutna baba) natknęlismy się na nią i zaczęła się chwalić 'będę mieć dziewczynkę..imię wybrałam 'myślę no ok potem mowie do mamy ze i tak będzie mieć chłopca.. Urodziła potem chłopca. Najgorszy przypadek był jak pewnej niedzieli byłam strasznie wieczorem marudna można by było powiedzieć ze nawet i czułam jakiś niepokój, strach i tego wieczoru mowie mamie 'boje sie'... kolo północy miał wypadek mój brat nie poważny ale był jednak... Zdarzało się również jak chodziłam do technikum ze mówiłam na przerwie 'chyba nam kartkówke zrobi, zapyta np Michala itp' i tak było... Nie wiem czy mam się czegoś obawiać czy nie :( czasem siebie naprawdę boje, takich sytuacji mogłabym wymieniać bez końca.. Pomóżcie :(

Gość gość
powiedz co mnie spotka?

Gość gość
jak wrona, wykraczesz...

Gość gość
Wiem ze będziecie ze mnie drwic ale błagam pomóżcie, nie wiem co się dzieje... Mówie całkiem serio

Gość gość
ja sie pytam naprawde powiedz jak ulozy mi sie zycie zgadnij jestem facetem czy kobieta?

Gość gość
Do gościa ostatniego nie wiem po prostu muszę widzieć ta osobę alba ja znać..

Gość gość
Nie marudź. Zagraj w Lotto!

Gość gość
Mam podobnie (jestem facetem) ale nie w takiej ilości i nieco inaczej się to objawia. Przykład. Kiedyś szukałem w Media Markt płyty Emmy Shaplin. Cały półki zawalone płytami, a ja chodzę i chodzę i szukam alfabetycznie i ni cholery jej nie ma. W końcu patrzę na okładkę z twarzą kobiety i myślę sobie "Czemu to nie może być akurat ta płyta? Chcę żeby to była ta!". Patrzę - to właśnie Emma Shaplin. Może to byłby przypadek gdyby podobne historie się nie powtarzały.

Gość gość
Ostatni gość.. Rozumiem Cię tylko ze ja też miałam czasem sny które się wypełniały, widziałam właśnie ten moment co śniłam i to stało się naprawdę np. We śnie rozcielam palca a potem robiłam obiad w takim samym ubraniu tak samo rozciety i mam takie dejavu i tak było nie raz.. Szukałam inne fora ale nie zbyt znalazłam informacje :(

Gość gość
Mam podobnie mowie zaraz pewnie przyjdzie sasiad 3 min i jest.Ostatnio jedziemy noca mowie dobrze ze nie ma mgly za 2 km mgla ze nic nie widac,ale to mysle ze to krakanie

Gość gość
Wystarczy parę razy ugryźć się w język i się skończy.