Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Must have perfum

Polecane posty

Gość gość

cześć, które z tych perfum najchętniej byście kupiły, bądź jakie polecacie młodej kobiecie (20 lat)? daisy - marc jacobs i love love - moschino bright crystal - versace mexx woman – mexx eclat d`arpege - lanvin

Gość rudadagusia
Szczerze? Żadne z nich :D Jakbym już miała wskazać podobne z tych, które wymieniłaś to ewentualnie Marc Jacobs, ale nie Daisy, tylko wersję Daisy Blush - ostatnio można ją dostać w dobrej cenie w fajnej drogerii internetowej https://www.perfumeria.pl/Ona/Perfumy/Marc-Jacobs-Daisy-Blush-woda-toaletowa-spray . Ten zapach jest zdecydowanie bardziej ponadczasowy ;) Choć w moim przypadku wciąż zdecydowanym faworytem pozostają perfumy Calvin Klein Euphoria !

Ja spośród tych, które wymieniłaś wybrałabym bright crystal - versace :)

Gość gość
I Love Love albo Versace zdecydowanie :) lubię te zapachy. Ale Mademoiselle Chanel też jest dla mnie must have :D polecam odwiedzić stronę galeriazapachow.pl może upolujesz dla siebie cos niekoniecznie z tych wymienionych zapachów, co stanie się nowym must have? ;)

Gość gość
Czy w I love love są jakieś słodkie nuty? Czy tylko czuć cytrynę?

Burrberry Black chociaż nie byłam do niego przekonana dostałam go jakis czas temu na urodziny i uzywaąłm i tak mi wpadł w gust ze własnie zamówiłam kolejne opakowanie na Mania Perfum bo stamtad pochodziła pierwsza buteleczka wiec wiem ze to oryginały a nie jakas podróbka

Gość gość
zadnego z wymienionych, moim faworytem jest 'Organza' Givenchy 'the one' D&G.