Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jakie wady was nie odrzucają w wyglądzie płci przeciwnej?

Polecane posty

Mnie nie przeszkadza, jak facet ma krzywe zęby, oczywiście nie jakos przesadnie krzywe - z tego powodu, że sama mam krzywe i uważam, że z tego powodu nie powinnam wybrzydzać albo innym tego wytykać. Gdybym uważała, że facet jest przez to obleśny, to by musiało z tego wynikać że sama też jestem obleśna :classic_cool: Do pewnego stopnia nie przeszkadzają mi też wąsy u młodych facetów - ale to naprawde w pojedyńczych przypadkach, bo rzadko któremu pasują, zasadniczo uważam, że albo broda z wąsami, albo sama broda, same wąsy w większości przypadków odpadają i są wadą.

Gość kamila 600 bydg
Mnie odrzuca przygarbiona (nawet lekko) sylwetka. To jest kompletnie aseksualne !

Gość gość
Jak można mieć krzywe zęby w dzisiejszych czasach? Mnie to się po prostu w głowie nie mieści. Mieszkać w dużym mieście i nie korzystać z usług nowoczesnych klinik stomatologicznych w zakresie ortodoncji czy stomatologii estetycznej. Wstyd :-(

Gość gość
Nie przeszkadzają mi piegi ani rude włosy u nikogo. Jedni uważają za wadę to, co moim zdaniem jest ładne

Gość gość
trochę odstające uszy, brzydki nos, kiedy reszta jest w porządku

Gość gość
Mnie krzywe zęby i wady zgryzu nie przeszkadzają. Jestem ze wsi, nie przejmuję się takimi głupotami. Byle były zdrowe

Gość gość
jak dziewczyna ma bardzo mały biust to mi nie przeszkadza

Gość gość
zwykle nie przeszkadzają nam u innych takie defekty jakie sami mamy;)

Gość gość
Tatuaże akceptuję, ale nie może być ich za dużo ☺

Gość gość
zależy co uznać za wadę. Nie przeszkadzają mi krzywe zęby (chociaż sama mam proste) bo to jest coś czego się nie wybiera. Nie przeszkadza mi też nadwaga u facetów, ale muszą być wysocy. Może właśnie niski wzrost bym zaakceptowała gdyby facet był wyjątkowo przystojny i fajny z charakteru? Nie wiem, nie sprawdzałam. Z innych rzeczy które ludzie wymieniają większości po prostu nie uważam za wady - rude włosy i piegi są fajne, po prostu cecha wyglądu, na uszy nie zwracam uwagi, a tatuaży sama mam zatrzęsienie. :P

Gość gość
taki też jest

Gość gość
naturalnie kręcone włosy, nawet takie potargane nie są dla mnie znaczącą wadą

Gość gość
gość wczoraj Jak można mieć krzywe zęby w dzisiejszych czasach? Mnie to się po prostu w głowie nie mieści. Mieszkać w dużym mieście i nie korzystać z usług nowoczesnych klinik stomatologicznych w zakresie ortodoncji czy stomatologii estetycznej. Wstyd smutas.gif XXX Można w moim przypadku wiążę się to z latami wyrzeczeń (5-6 lat), operacjami, możliwością uszkodzenia szczęki, strasznych powikłań i braku czucia. Ortodontka jedna z najlepszych w Polsce mnie delikatnie rzecz mówiąc ostrzegła uprzedzając co mnie czeka. Dużo prywatnych gabinetów tak naprawdę naciąga ludzi bo potem wraca to co było... albo i gorzej.

Gość gość
Wyrazy współczucia. Wyjątkowy pech cię spotkał, bo ja akurat nie żałuję. Mnie pomogło, poza tym uśmiech można poprawić na wiele sposobów, porządny dentysta zawsze doradzi

Gość gość
mi nie wadzi jak zębów nie ma, bo se może wstawić

Gość gość
moja znajoma musiała mieć serię operacji i zabiegów które polegały na łamaniu szczęki, usuwaniu żebów, miesiącach w aparacie i tygodniach bólu (połamana szczęka boli i nie można normalnie jeść). Nie dziwie się, że ktoś może nie mieć ochoty na takie przyjemności o kosztach nie wspominając.

Gość gość
teraz jest moda na wybielanie o***tów, a mnie nie przeszkadza, żeby był brązowy i kudłaty. Przecież nie chodzismy cały czas z tyłkiem na wierzchu

Gość gość
Krótkie włosy dziewczyna może mieć, urosną długie jak zapuści

Gość gość
jakby mi ktoś tak powiedział to możliwe, aczkolwiek nie 100% pewne, że dostałby w łeb ;)

Gość gość
chyba chodzi o takie cechy których nie próbowalibyście zmieniać, a nie "bo jej odrsoną", a kto mówi, że będzie chciała zapuszczać?

Gość gość
ruda cipka, nie przeszkadza, moze byc tez czarna, albo golusienka

Gość gość
"Jak można mieć krzywe zęby w dzisiejszych czasach? Mnie to się po prostu w głowie nie mieści. Mieszkać w dużym mieście i nie korzystać z usług nowoczesnych klinik stomatologicznych w zakresie ortodoncji czy stomatologii estetycznej. Wstyd " A mi jest wstyd, że tacy, jak Ty istnieją na tym pięknym świecie. Osobiście uważam, że krzywe ząbki są urocze, także szparka między jedynkami. To jest bardzo naturalne i bardzo odmładza, pod warunkiem, że zęby są zadbane. Najbardziej niepodobają mi się ludzie z wyprostowanymi zębami czy licówkami. Wyglądają, jakby mieli sztuczne zęby, jak w starszym wieku, odbiera im to urok, naturalność i młodzieńczość. Jeżeli uważasz, że w dobie stomatologii estetycznej, karygodne jest nie poprawić sobie zębów, to także poprawiajmy obowiązkowo, w dobie chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej, wszystko, co odbiega od idealnej urody. Jeżeli Twój nos, zadufana panienko, nie jest malutki, subtelny, masz go poprawić! Do tego, bez gadania, owal twarzy w kształt litery V- marsz do chirurga szczękowo- twarzowego, do tego łuki brwiowe, kształt oczu, policzków, ust, uszu, piersi, proszę poprawić kształt nóg, bioder, talii i pupy, żeby była idealny kształtem klepsydry, i jeszcze stopy proszę poprawić na malutkie w rozmiarze 36. W XXI wieku być nieidealnym? To hańba, nie pokazuj się na oczy ludziom, dopóki nie będziesz idealna!

Gość gość
Krzywe zęby są przepiękne i braki w uzębieniu jak matka natura chciała. Resztki jedzenia w zakamarkach krzywych zębów i towarzyszący temu fetor z ust. Najlepiej dziewczyna bez zębów, przynajmniej nie ugryzie tam ☺ W sam raz dla kogoś, kto lubi smrody☺

Gość gość
Kiedy kocham to jest tego dużo. Zmarszczki, nadwaga itd.

Gość owłosione ręce u kobiety
a wiem, że wielu facetów akceptuje jedynie ręce wydepilowane.

Gość gość
Kobieta nie może być za ładna ani za mądra. Czym więcej ma felerów tym lepiej, bo wtedy marne szanse, że zdradzi i oszuka. Musi mieć brzydkie zęby, nie będzie się szczerzyć do wszystkich jak leci i będzie sobie cenić, że w ogóle ktoś ją chciał. Tak myślę. Żaden tam ze mnie model, więc jakim prawem wymagać modelki do związku. Niskiego wzrostu również nie uważam za wadę u kobiet ☺

Gość gość
Niski wzrost nie jest dla mnie wadą ani wysoki też nie