Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety aż tak uwielbiają obnażać się publicznie?

Polecane posty

Gość gość

Za przykład niech posłuży https://www.reddit.com/r/gonewild Jedyne co one otrzymują za wrzucanie swoich nagich fot do internetu to atencja oraz punkty, które pozycjonują ich profil, nie mają z tego nic materialnego, złamanego centa. Albo innym przykładem są streamerki na portalu twitch.tv, który powstał, aby umożliwić graczom łatwe transmitowanie rozgrywki z gier komputerowych. Strona ma bardzo twardą politykę co do nagości, potrafią zbanować za zbyt głęboki dekolt a mimo to 90% dziewczyn tam 'pokazujących jak gra' eksponuje cycki, często też trolle z 4chana podpuszczają takie zakały do pokazania cycków całkiem nago w zamian za przekazanie kilku dolców (tzw 'donejty') a gdy szlauf pokaże to zgłaszają profil, co kończy się permanentnym banem, oraz urządzają masowe stalkowanie i wysyłają screeny tego co ona wyprawia do jej uczelni/szkoły, rodziców i znajomych co zawsze kończy się zniszczeniem jej życia. A jednak nie zniechęca to nowych 'strimerek' do działania, zważywszy na fakt, iż twitch powstał z myślą o głównie młodszych użytkownikach, którzy stanowią lwią część wszystkich odwiedzających tą stronę a administracja otwarcie przyznaje, iż nie rafzi sobie z najazdem 'strim sluts' i nie docierają so nich oficjalne prośby mi tłumaczenia, że większość osób na stronie stanowią dzieciaki 8-14 lat. Jakby facet pokazał ptaka na stronie pełnej dzieci to zaraz byłaby wrzawa, że jest pedofilem i skończyłby w pierdlu. A kobiety? Mogą się do woli obnażać na stronie pełnej dzieci i nikt nic nie robi, chyba że inni użytkownicy zgłoszą jej profil, to dopiero wtedy administracja reaguje.

Gość gość
Bo to gorsza część społeczeństwa! Maja gorsze mózgi i są słabsze intelektualnie.Jedynie co znaja się na kobietach i wiedzą jak z nimi postępować to muslimy.

Gość gość
Mnie też wkur/wia to masowe świecenie cyckami czy doopą w necie, mimo że jestem kobietą. No cóż, takie kobiety nie mają po prostu nic innego do zaoferowania...

Gość gość
To że nie mają nic do zaoferowania prócz cycków czy doopy to jedno. Ale mnie najbardziej zastanawia to, czemu za główne miejsce do organizowania swoich 'występów' wybrały akurat stronę internetową pełną dosłownie dzieciarni w wieku ze średnią wieku tak z 12 lat? Jest pełno stron dla dorosłych, które umożliwiają transmisję na kamerce nieograniczonych seks pokazów oraz także oferują oglądającym wpłacanie pieniędzy dla aktualnie oglądanej kamkoorfy, np nasze rodzime szołap. Może powodem jest właśnie to, iż takiego 12 latka łatwiej jej "zachęcić" aby dokonał na jej konto wpłaty pieniężnej.

Gość gość
Up

Gość gość
Tępe dziiwki

Gość gość
Faceci tez wszedzie kuutasa wstawiaja

Gość gość
Tak, ale robią to na stronach temu przeznaczonych, a nie tam gdzie jest pełno dzieci. Jakoś jeszcze nie spotkałem na twitchu faceta z pindolem na wierzchu, a skompo ubrane kobiety z dekoltami tak wielkim, iż cycki ledwo się w to mieszczą i owszem, w nagminnej ilości.

Gość gość
według freuda z powodu braku penisa u kobiet nie wykształca się moralność.

Gość gość
Brak penisa? Raczej niedowlad umysłu!

Gość gość
Chyba ci się coś pomyliło! W jaki sposób kompleks edypa nawiązuje do tego tematu?

Gość gość
17:49 w jaki sposób? w tkai, że niewykształca się superego (częśc psyche odpowiedzialna za moralność), a jak wiadomo trzeba nie mieć morlaności, żeby się obnażać publicznie.

Gość gość
Nie mam pojęcia, ja nie mam takiej potrzeby

Gość gość
znowu ten dureń i jego skretyniałe teorie? :O superego wykształca się u każdego, ty ignorancie, za wyjątkiem ewentualnie (choć to kwestia dyskusyjna) osobowości antyspołecznej, gdzie swoją drogą większość osób o takiej osobowości stanowią faceci

Gość gość
:D najbardziej mnie smieszy jak laska ma suche nogi grubości ręki i krzywe kolana i mini włoży i nos zadziera :D

Gość gość
POlka jak wlozy mini to uwaza ze jest krolowa swiata,a czesto wyglada po prostu zalosnie

Gość gość
Też mnie to drazni. Przeglądam niemal codziennie foty dziewczyn które prowadzą zdrowy styl życia Sama również od 5 lat bardzo o siebie dbam i efekty są widoczne. I nie mam pojęcia jak można wrzucać non stop swoje prawie nagie zdjęcia? Rozumiem w leginsach i.jakima topie ale wszystko z umiarem. Tych wiecznie z biustem i pupą na wierzchu nie mogę znieść, jakiś taki niesmak. Kiedy znajomy zapytał dlaczego nie wystawiam swoich fot na insta., że mogłabym reklamować suple czy odzież to od razu powiedziałam że nie ma takiej opcji! Mysle, że one są niedowartosciowane w jakis sposób. Nie zdają sobie sprawy ze masa ludzi je ogląda? Co pomysli np taki facet , normalny gość, poznaje dziewczynę- podoba mu się , rozmowa się klei i nagle widzi coś takiego? To przeciwieństwo tego co taka dziewczyna sobą reprezentuje .

Gość gość
18:37 jak się nie ma argumentów to się zaczyna wyzywać, dla mnie to już dno dna. ;)

Gość gość
Up

Gość gość
Dobre pytanie autorze.

Gość prawi 117
bo to jedyny sposób by ktoś na nie wrócił uwage,.,. Nie oszukujmy się faceci to wzrokowcy i tylko ostatni osioł uwierzy , że szukają w siec***ań z torebką w ręku , ubraną w kurtkę i czpkę

Gość prawi 117
i tylko ostatni osioł uwierzy , że szukają w w internecie pań z torebką w ręku , ubraną w kurtkę i czapkę