Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozważam aborcję farmakologiczną

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 6 tyg ciąży i nie wiem co robić. Zabezpieczaliśmy się a i tak zaszłam w ciążę. Córka ma 4 lata i wiem, że potrzebuję rodzeństwa, ja też bym chciała drugie dziecko ale problem w tym że mam bolerioze i ciągle jestem chora. W ciążę zaszłam gdzieś przed tym jak zachorowałam na zapalenie oskrzeli. Jestem ciągle na lekach, zmęczona i zazwyczaj chora to gardło, to zatoki wiecznie coś. Wiem że to straszne i bardzo mi ciężko ale co ja temu dziecku dam? Jak się nim zajmę? Oprócz tego jest ryzyko że dziecko będzie chore. Załamana jestem

Gość gość
A wiesz ze możesz się przekrecic po tych lekach a masz jeszcze dla kogo żyć. Jeśli już to jedz do Czech i zrób to jak nalezy

Gość gość
Czytałam o arthrotecu, że dużo kobiet szybko roni po nim. Wg mnie farmakologiczna to mniejsze zło :(

Gość gość
A tak poza tym znacie jakieś inne sposoby by "naturalnie poronić"? Wiem że to okropne ale chyba naprawdę nie mam wyjścia

Gość gość
Dziewczyno , w ciążę zachodzą osoby chore na raka i rodzą zdrowe dzieci!!! Mając boreliozę niekoniecznie Twoje dziecko musi urodzić sie chore . Na forum borelioza pisało niegdyś kilka osób które zaszły w ciąze podczas leczenia i urodziy zdrowe dzieci . Poszperaj tam w starszych wpisach moze odnajdziesz te dziewczyny. Wiem że teraz jesteś przerażona ale prosze nie podejmuj pochopnej decyzji skoro jak piszesz chcesz drugiego dziecka a i córka miałaby rodzeństwo i nie byłaby sama. Porozmawiaj z lekarzem leczacym Cię na boreliozę , Poza tym boreliozę mozna równie skutecznie leczyć ziołami (temat bzykibzyklewskiej na forum borelioza )poczytaj . Zanim podejmiesz ostateczną decyzję o aborcji zasięgnij porad u lekarza od boreliozy , ginekologa i posłuchaj serca .....

Gość gość
Kiedyś kobiety robiły nasiadowki na cieplej wodzie ale nie gwarantuje to poronienia

Gość gość
Lęczę się ziołami również ale wyniki raz lepsze raz gorsze. Wiem że jest szansa na zdrowe dziecko ale jeśli ja nie będę zdrowa dzieci też nie. Swojej córce też funduje choroby co chwilę praktycznie.

Gość gość
Na stronie women web możesz zamówić tabletki, koszt 90 euro, czekasz jakieś 8 dni, bo idą z Indii. Ja zamawialam, ale nie skorzystałam, bo się bałam. Usunelam chirurgicznie na Słowacji. Jeśli nie jesteś w 100 procentach pewna nie rób tego. Ja nie żałuję, ale wiem, że różnie z tym jest.

Gość gość
Te porada to jakaś masakra!!!!!!!!!!! Popatrz na swoje 4-letnie dziecko i pomyśl, że masz jej podać truciznę, udusić, zagłodzić. Cokolwiek.... Dokładnie to chcesz zrobić swojemu nienarodzonemu dziecku. a czym ono zawiniło? Czym się różni od Twojej córeczki? Tym, że jest mniejsze i jeszcze bardziej bezbronne? Jest identycznym dzieckiem i tak samo Twoim jak ta córeczka, która ma już 4 lata. Ona tez była kiedyś jak to maleństwo. Dlaczego jej nie zabiłaś? Czy winą tego maleństwa jest to, że pojawiło się w nieodpowiednim momencie? Może Twoja córeczka też kiedyś przyjdzie do Ciebie w nieodpowiednim momencie po coś. Wtedy ją zabij. Bo jesteś chora, bo bierzesz leki, bo jesteś zmęczona, bo nie ten czas, bo może nikt nie zauważy etc. etc. A ojciec dziecka? Wie chociaż o nim?

Gość gość
popieram aborcję, niektóre wpisy to skrajnie, źle pojęta polityka pro-life

Gość gość
Jeśli się zdecydujesz usunąć to nie rób tego chirurgicznie, bo wtedy masz mniejsze szansę na kolejną ciążę, poza tym powikłania są dużo grozniejsze dla Ciebie, łącznie z krwotokiem pp którym faktycznie możesz się przekręcić. Napisz do women on web, oni za darowiznę ok 80euro wysyłają tabletki, które naprawdę są bezpieczne. Aborcja farmakologiczna nie jest przyjemna Ale naprawdę bezpieczna. Ale tylko do 9 tygodnia

Gość gość
Ja mialam zrobiona u lekarza w 5 tyg. Balam wziac sie tabletek, balam sie, ze przestrasze sie bolu i krwotoku i ze bede potrzebowac pomocy. Tutaj chociaz bylam po opieka lekarza.

Gość gość
Sprzedam tabletki poronne otrzymane z organizacji Women help women. Szczegóły na emailu (kuleczka300@tlen.pl). Tabletki orginalne,mam emaile ktore wymieniałam z organizacja oraz szczegółowa instrukcje. Rozumiem kobiety które nie chcą urodzić i zdecydowały sie na aborcje

Gość gość
Skad wiesz czy te tabletki zadzialaja? A moze nie zabija dziecka tylko uszkodza plod albo sprawia ze jeszcze bardziej pod upadniesz na zdrowiu? Coreczka cieszylaby sie z rodzenstwa. Co cenniejszego mozesz jej podarowac? Wez sie w garsc dziewczyno - masz duza szanse na zdrowego rozowego bobaska!!!!niejedna kobieta dalaby sie pokroic aby znalezc sie w Twojej sytuacji

Gość gość
Jesteście żałosne z tymi różowymi bobaskami. Nie każda kobieta chcę ciąży i może sobie na nią pozwolić a wpadki się zdarzają nawet przy solidnym zabezpieczeniu. Dlaczego tak bardzo was obchodzą cudze płody? Jeśli nie widzisz różnicy między zarodkiem a wysoko rozwiniętym płodem a co gorsza dzieckiem 4letnim to wybacz ale jesteś nawiedzona.

Gość gość
Czego sie tak spuszczasz w tym temacie? Autorka zalozyla temat w lutym a jad wylewa sie z Ciebie dzisiaj