Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesli facet zostawil swoja partnerke dla mnie ze mna zrobi podobnie

Polecane posty

Gość gość

Moja facet z dnia na dzien zostawil swoja partnerke. Bez slowa praktycznie. Tam i tak sie zle dzialo od dawna. Pojawilam sie ja i on zadecydowal sie z nia rozstac. Byli ze soba 8 lat. Myslicie ze jesli facet tak zrobil raz to samo moze byc ze mna?

Gość gość
Nie wiadomo ale wiadomo że jest to facet bez krzty moralności z resztą tak samo jak Ty pasujecie do siebie

Gość gość
Skoro po 8 latach tak łatwo podjął decyzję względem byłej dziewczyny z tobą może zrobić bardzo podobnie , charakter się nie zmienia ;) widać ze ogólnie mało w nim wrażliwości , ja bym z takim nie była bo mnie by gryzlo sumienie o tamtą dziewczynę

Gość gość
To chyba normalnw ze jedne zwiazki sie koncza inne zaczynaja. Skoro on zdradzil zrobi to ponownie

Gość gość
Jasne, że może

Gość gość
Mi jest szkoda tej dziewczyny. Kiedy dwa lata temu sie poznalismy myslalam o tym inaczej...

Gość gość
Pewnie że tak , skoro po 8 latach zostawił dziewczynę wspomnienia miłość dla innej która swierzo poznał to można stwierdzić ze jakoś specjalnie to on się do ludzi nie przywiązuje ;)

Gość gość
A popatrz na sprawę z perpektywy tej dziewczyny , jest sobie z gościem 8 lat nagle przelatuje jakąś tak sobie gąska i on do niej idzie , przecież to jakiś niepowazny człowiek a tu jakbyś była mądra to byś nie przykladala łapy do cierpienia innej kobiety

Gość gość
20:02 oni by i tak sie rozeszli predzej czy pozniej Autorka

Gość gość
To mogłaś poczekać aż się rozejda ;) bo jednak jest ten niesmak ze rozwalilas związek i się nie usprawiedliwiaj , skoro już tak się stało to weź to na klatę a nie znajduj wymówki mające Ci zrzucić ciężar z sumienia

Tak, jest to bardzo prawdopodobne, że tak zrobi. Jeśli coś w związku nie wychodzi, można to albo naprawiać i o to walczyć, albo podjąć decyzję o rezygnacji, albo w tym tkwić, czekając na lepszą opcję albo na jakąś zmianę. Twój facet jak widać nie lubi rozmawiać i naprawiać, nie lubi też być sam, więc możliwe, że kiedy pogorszy się w Waszym związku, również cichcem zwieje.

Gość gość
Chcesz budować szczęście na czyimś nieszczęściu proszę bardzo ale zaklinanie rzeczywistości " ze i tak by się rozeszli " i tak Ci nic nie da , znasz sytuację tylko z jego opowieści a nie masz pojęcia co ona czuję i co jej zrobiłaś

Gość gość
Oczywiście. Ale jak dbasz o niego seksualnie i nie tylko, to jest szansa na odwleczenie tego nieuchronnego zdarzenia. Jak mówi staroangielskie przysłowie: "a blowjob a day keeps other women away".

Gość gość
A ja się brzydze takimi jak autorka , ja bym nawet na zajętego nie spojrzała nawet czasem jestem specjalnie oschla żeby sobie nie myśleli , odbilas faceta innej licz się z konsekwencjami , co się odwlecze to nie uciecze

Gość gość
Nigdy nic nie wiadomo

Gość gość
Nie dość, że może to tak zrobi. Chyba, że bardzo cię będzie kochał, ale faceci to tylko faceci oni myślą inaczej. Ci co z reguły nie liczą się z partnerkami , innymi ludźmi, nie mają szacunku i raczej nie będą się przejmowali tym czy ty póżniej będziesz cierpiała czy też nie. Taka jest ich zasada , a liczy się wynik.

Gość gość
Moze ciebie autorko zostawi nie za 8 a za 16lat dla jakiejs mlodej zdzirki, zostawi cie nie tylko ze zlamanym sercem jak tamta ale tez z bachorami i długami oraz w takim wieku, ze juz nikogo porzadnego nie spotkasz.