Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak, wiem, jestem gruba i tylko uroiłam sobie wszystko

Polecane posty

Gość gość

mój czas już minął :P

Gość gość
pamietasz jak schudlam pieknie przy zapaleniu osierdzia. hmm, i te co 3 tyg. przeziebienia i alergia. ladnie mnie wyszczuplily :D cho pogramy w badmintona, zrzucimy sadla

Gość gość
otyłość czy nadwaga jest też wynikiem choroby np. zmian hormonalnych w organizmie, gdzie je się kromkę chleba i pije wodę i tyje się, to również wynik zażywanych leków...szczupli i chodzi to ludzie zdrowi jak konie! więc odwalić od tych przy kości, bo to nie zawsze ich wina. Nie no już nie mogę...

Gość gość
nie sadze by przez 6 msc tarczyca mi sie pogorszyla. bylo we wrzesniu 1,5. pojde po wyplacie ale mysle ze chyba jest ok. po letroxie nigdy nie tylam. no chyba ze ja troche wp.ierdzielio i moze za malo lykam. no to usg trzeba zrobic. moze autoimmunizacja postepuje.

Gość gość
a w ogóle ten tytuł, to idiota jakiś układał...to nie kobieta

Gość gość
Ja mam hashimoto i udało mi się kiedyś schudnąć. Ale dieta musi być. Jak zupa, to na wodzie same warzywa ew. pierś z kurczaka. II danie takie jak powiedzmy dla rocznego dziecka. I wieczorem już nic. Jak waga spadała mobilizowało mnie to jeszcze bardziej. Dało się w miesiąc 4 kg. W sumie doszłam do 55 kg. Teraz przywaliłam, jem wszystko ile chcę, np. przed chwilą paczkę kokosanek. Obecnie mam 75 kg

Gość gość
Odchudzania nigdy nie zaczyna się od diety! Zaczyna się od ruchu i sportu, a kiedy wysiłek fizyczny uzależni, to człowiek sam z siebie zacznie się zdrowiej odżywiać.