Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsaasaxxzzx

gastroskopia dopiero we wrześniu a ja nie mogę normalnie żyć :(

Polecane posty

Gość gośćsaasaxxzzx

mam prawdopodbnie refluks żołądkowy, wymiotuje po posiłku conajamniej dwa razy dziennie, od grudnia mój koszmar się zaczął, więc się uymówiłam do gastrologa a gastroskopie mam dopiero we wrześniu.. mój przełyk do września będzie zmasakrowany.. schudłam 5kg.. nie mogę nic jeść.. nawet po wodzie mi się ulewa.. ;( staram sie zdrowo odzywiac, diete mam od lekarza ale wszystko zwracam i nie widze poprawy pomimo zdrowego odzywiania.. pomocy..

Gość gość
idz prywatnie...

Gość gość
Idź prywatnie!!!

Gość gość
to chyba jakas ostra odmiana tego refluksu, ze az wymiotujesz?? na refluks tez pomagają niektóre diety, wygoogluj sobie, nie można jesc na raz za dużo, lepiej często i mało, unikac pomidorów, używek... w aptece sa tez leki bez recepty co zawierają omeprazol np.

Gość gość
kup sobie sol himalajska i nakladaj na jezyk szcypte po wypiciu szklanki wody ( doslownie tylko tyle ile zmiesci ci sie pomiedzy dwoma palcami) rob to dwa razy dziennie ,rano na czczo iprzed spaniem. serio pomaga,

Gość gość
lepiej siemię niż omeprazol,to tylko sztucznie blokuje a problem jest jeszcze gorzej

Gość gość
Bierzesz jakieś leki? Musisz mieć jakis ciężki przypadek. Ale idź prywatnie nie czekaj