Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laska wrobila mnie w ciążę i nie chce usunąć. jak jęk to wyperswadowac

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem gotowy na dziecko, miałem w planach wyjechać z kraju. Spotykaliśmy się sporadycznie, w sumie było kilka spotkań przez jakieś dwa może trzy miesiące. Wczoraj zameldował a że w ciąży jest i chce rodzic. Jak się spotykaliśmy to muwila ze bierze tabsy. to skąd ta ciąża? O skrobance nie chce slyszec, przez jeden moment życie mi się zawalilo, nie wiem co robic.

Gość gość
trzeba było się nie roochać ;)

Gość gość
szkoda Ci na kondomy było, to teraz bedziesz miec pieknego bobasa. Dziecko to błogosławienstwo, ja bym kochał, nie zostawił

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
A mnie takie rzeczy ostatnio do głowy przychodzą ze dramat. na pewno z nią nie będę. Po tym jak oszukala, i nie gadajcie ze zawsze gum używacie a szczególnie jak laska melduje ze tabsy bierze

Gość gość
tabsy to jedno, dla bezpieczenstwa trzeba bylo gumy zakładac..aj faceci, faceci..nie myslisz, teraz płac alimenty i tyle.

Gość gość
niektóre laski nie chcą w gumach profilaktycznie nigdy nie spuszczam się do środka

Gość gość
Czy jak wyjade za granicę tez bede musiał płacić?

Gość gość
Mogła by usunąć jest jeszcze młoda, ja pokrylbym koszty, ale nie chce slyszec.

Gość gość
człowieku zlewasz sie tylko w swoja kobiete a nie w przypadkowa kobiete. Ufaj znaczy kontroluj, chyba zapamietasz do konca zycia

Gość gość
Ze swoją kobietą tez można zaliczyć wpadke

Gość gość
a zbadałes sie moze ciebie zaraziła kiła lub inna choroba weneryczna za grzechy trzeba płacic własnym cierpieniem jezeli przychoda kary za złamanie przepisów drogowych mandaty z np niemiec to czemu i polskie urzedy nie maja wysłac do innego kraju badz chłopem i przyjmnij na klate i nie badz c***a

Gość gość
Nie miala wcześniej wielu partnerów. Ostatnie lata była w związku z jednym kolesiem z którym się rozstała.

Gość gość
już po ptakach, było trzeba myśleć głową a nie dupą.

Gość gość
Oczywiście że będziesz musiał płacić, bedąc nawet za granicą. I to nie jakieś 400-500 złotych tylko euro albo funciaki.

Gość gość
Ja brałam tabletki i też zaszłam w ciążę.

Gość gość
Po twojej ortografii widać baranie ze intelektem nie grzeszysz , jesteś nikim skoro namawiają dziewczynę na coś takiego , zwykłe gowno które się przykleolo jej do buta

Gość gość
7:07, przyganial kocioł garnkowi

Gość gość
Autorze jesteś nikim. Pewnie z jakiegoś marginesu, twoje zachowanie na to wskazuje. Tchórz który boi się odpowiedzialności!!!

Gość gość
Dajcie spokój. Nowa sytuacja i chłopak spanikował. Nie chce dziewczyna usunąć-to niech nie usuwa, chwała jej za to. Myślisz tylko o sobie, a to ona będzie miała teraz najbardziej pod górkę. Tak to już jest, że jak się uprawia seks, to mogą być z tego dzieci. I czasem antykoncepcja nie działa. Ja sama zaszłam w ciążę mimo regularnie zażywanych pigułek. Nie chcesz z nią być- bez łaski. Płać alimenty i staraj się być dobry dla dziecka. Może je pokochasz, może będzie Twoim największym szczęściem w życiu. Zachowaj się odpowiedzialnie, dorosły jesteś.

Gość gość
A ja uważam, że powinieneś myśleć o sobie. Jeżeli planowales wyjazd-jedz. Powiedz jej otwarcie o tym, że Twoich planów życiowych nic nie jest w stanie zmienić. Uswiadom jej, że zostaje z ciążą i dzieckiem sama. Wiele jest takich kombibatorek i naciagaczek. Nie przyznawaj się do ojcostwa-różnie to też bywa. Też jej to powiedz, niech widzi konsekwencje swoich decyzji i związanych z tym problemów. Jak chce ojca, to po urodzeniu niech wystąpi ze sprawą o udowodnienie ojcostwa. Wiem, że ktoś zaraz napiszę, że to okrutne itd... sorki ale znam osobiście kilka takich kobiet, które tylko czatują na frajera. Czasami nawet lepiej nie zostawiać pełnej prezerwatywy w koszu na śmieci :) Powodzenia P.S. naklanianie do aborcji jest karalne! Nie możesz jej tego sugerować. Daj tylko jasno do zrozumienia, że nie ma co liczyć, że będzie miała ojca dla dziecka

Bardzo dobrze, że dziewczyna nie usunie, niby dlaczego ma zabijać dziecko? Za ciążę odpowiedzialna jest dwójka ludzi, więc trzeba przyjąć do wiadomości i zaakceptować fakt, że się będzie rodzicem.

Gość gość
dziecko to problem kobiety, dostaja tez na to pieniadze z rządu, samce maja inne problemy

Gość gość
Acha,a w ta ciaze to ona moze z powietrza zaszla?"Do tanga trzeba dwojga".Spales z nia,twoj plemnik zaplodnil ja,wiec nie zwalaj tylko winy na nia.Nawet jesli brala tabletki to zadna metoda nie chroni w 100%,ale to trzeba troche orientowac sie a nie cala wine zwalac na kobiete.Oboje jestescie wspolodpowiedzialni.

Gość gość
A ja bym chciał być takim frajerem :( przynajmniej miał bym rodzinę, ale bez urody i kasy to sobie mogę pomarzyć o kobietach

Gość gość
placisz za naiwnosc, kretynie :O skoro sie luzno spotykasz z laska, ktorej nie znasz, na roochanko, ale na tyle jej ufasz, ze wierzysz w tabsy zamiast sobie by zakladac gume, to teraz bedziesz placil za to.

Gość gość
Może nie Twoje :D Zrób badanie i tyle

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem ostatni gosciu : on nie może zrobic badan,bo ona dopiero co zaszła w te ciążę

Gość gość
Zrób badania DNA, może to nawet nie twoje dziecko

Gość gość
morderca jestes