Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz mam, złapalam na dziecko

Polecane posty

Gość gość

xre kilka dni temu bylismy na impezie u kumpla. impreza jak impreza-wychodza na jaw pikantne plotki i nie tylko plotki dotyczace znajomych blizszych i dalszych. i jedna z takich wlasnie interesujacych ciekawostek bylo ogloszenie jednej z powiedzmy z dalszych znajomych "jestem w ciazy". kiedy dochodzi sie do pewnego wieku, wiadomosci o kolejnych slubach i ciazach przyjmuje sie raczej, ze sie tak wyraze na luzaka. ale...badzmy szczerzy...sa osoby, z ust ktorych taka informacja jest czyms co najmniej dziwnym. np. jesli mamy do czynienia z osoba KOZMARNIE BRZYDKA czy kims innym, kogo oceniamy w sposob mniej lub bardziej negatywnie (coz...ludzie sa okrutni...pojawia sie czasem w glowie cos w sylu "kto ja zechcial...?!"). padlo pytanie dosc niedyskretne i pelne zdziwienia: "z kim?! przeciez nie masz faceta!" odpowiedz szczera lecz dosc szokujaca "juz mam. zlapalam sobie na dziecko.". moze normalnie bym sprawe olala, ale poniewaz popilam sobie winka, wzielo mnie na szczere rozmowy...powiedzialam, ze to przeciez glupie, ze moga byc przez to jej lapanie strasznie nieszczesliwi i ona i ten facet, ze nie moze go przeciez zmuszac do zwiazku. uslyszalam w odpowiedzi "coz...na szczescie nie musze go zmuszac. sam czuje sie zobowiazany.". na pytanie, czy nie wolalaby po prostu kogos z wzajemnoscia pokochac, odpowiedziala "jestes bardzo naiwna. nie wszyscy wygladaja tak jak ty. ja nie mam szans, ze taki P. spojrzy na mnie pewnego dnia i sie zakocha. ja wole zlapac faceta na dziecko niz byc do konca zycia sama". moj chlopak powiedzial, ze ona jest durna. zawsze byla durniejsza niz brzydsza i to bardziej przez to, ze jest durna musiala lapac faceta na dziecko chociaz brzydka tez jest i to do potegi i jeszcze dodal, ze ten facet tez musi byc kopniety, skoro tak po prostu uwierzyl, ze ona bierze piguly. po czym zajal sie swoimi sprawami, bo plotkowac specjalnie nie lubi. a wy co o takich laskach sadzicie?

Gość gość
Że jestes mniej warta od niej skoro tak cie to boli.