Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie istnieliśmy.

Polecane posty

Gość gość

Pozbyłam nas wszelkiego kontaktu do siebie, dlatego piszę tutaj, licząc, że przeczytasz. W ciągu kilku dni staliśmy się wrogami, unosimy się dumą. I choć oboje mamy uzasadnienia dla takich, a nie innych zachowań - mimo wszystko, nie tak to miało wyglądać, biorąc pod uwagę tę kilkuletnią znajomość, a później nieco bliższą relację. Zabrakło ostatniej, spokojnej rozmowy, czasu na wyjaśnienia, przysłowiowego uściśnięcia dłoni, a następnie rozejścia się w swoje strony. Pozostały niedomówienia i dziesiątki pytań, negatywne emocje. Nie mam do Ciebie o to pretensji. To nie była Twoja decyzja, nie pozostawiłam Ci wyboru, lecz postawiłam przed faktem dokonanym. Nie chcę też zmieniać tego stanu rzeczy. Oddycham z ulgą, śpię spokojniej, odkąd "nas" nie ma - co nie oznacza, że nie tęsknię. Tęsknię, lecz z każdym dniem coraz mniej, wierząc, że to była słuszna decyzja. Chcę tylko powiedzieć, że wybaczam Ci. I przepraszam za to, za co powinnam... Bądź szczęśliwy.

Gość gość
Dziwny tekst.s

Gość gość
no i dobrze

Gość gość
A schudłaś choć trochę?

Gość Twoja jedyna prawdziwa miłość
Czasami dochodzi się w życiu do takiego momentu, że to nie duma każe nam milczeć, tylko jesteśmy tak poranieni, zranieni, że cierpienie psychiczne nie pozwala się odezwać do drugiej osoby. Może też siły i wiary brak, że znów ten ktoś zakpi. Czasem człowiek jest już złamany i życie mu sie wali na łeb na szyje. Rozpacz czarna i więcej nic pomieszana momentami z wiarą, że w końcu musi być lepiej, bo już dłużej takim cierpieniu i bezsensie i niesprawiedliwości żyć się nie da.

Gość gość
Jesteś knurr Danielu!

Gość gość
Kasiuniu, wybacz! Kocham Cię! Daniel

Gość gość
Kasiuniu Kochanie przepraszam Cię za te ostatnie moje miesiące wiem że tak się zrobiło z nami ale chciałbym to wszystko naprawić bo ja Cię naprawdę Kocham i mi to nie przejdzie tak mi mówiłaś. Proszę Cię tylko Kasiuniu o jedną szansę. Daniel K

Gość gość
A. skoncz juz to. Napalilem sie na ciebie,pieknie do mnie pisala, to mnie dodatkowo nakręcalo, ale to nie mialo sensu. I tak wolalas jeździć z bogaczami. Na dluzsza mete nic by z tego nie bylo.