Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jak długo możecie nie wychodzić z domu ?

Polecane posty

Ja dążę jednak, by z tego domu wychodzić, ale zdarzały się takie okresy, że siedziałem w domu sporo. Unikam takich sytuacji, nie wpływa to na mnie dobrze. Lubie siedzieć w domu, ale wiem o konieczności życia poza domowego.

Gość gość
Jeśli ktoś mi przynosi jedzenie, to nawet 3 miesiące.

Gość gość
Gdyby ktos robil za mnie zakupy itp., nie odczuwam potrzeny wychodzenia w ogole.

00:07 N tak ale to nie jest normalne takie nie wychodzenie musi się kryć pod tym jakiś powód choroba

Gość gość
8 godzin, mój pieseł dba o moje życie pozadomowe

Gość gość
Ja najdłużej nie wychodziłam dwa tygodnie,nie było to związane z żadną chorobą. Po prostu jestem typem samotniczki i siedzenie w czterech ścianach nie jest dla mnie wielkim problemem zwłaszcza jeśli nie mam potrzeby aby wyjść gdziekolwiek.

Gość gość
A praca, szkoła, zakupy, lekarz,znajomi....jak udaje sie siedzieć w domu tak długo?

Gość gość
Mozliwe zr to fobia, nie przeszkadza mi to.

Przez moją chorobę stałem się a społeczny nie mam kontaktu z ludźmi

bardzo długo, zależy od ogarnięcia, dobrej woli i finansów dowód osobisty osobiście co 10 lat wszystko można on line, choć nie zazdroszczę owoców, warzyw i pieczywa z marketu, a mniejsze byty chyba nie oferują lekarza można do domu pracę można z domu, rachunki, podatki, przelewy, ale o pracę z domu ciężej no jak nie pracujesz to musisz się stawiać do UP, który teoretycznie może i powinien narzucić Ci pracę ale jak stać Cię na ubezpieczenie.... któr e po co, skoro w domu nie wychodzisz:D nie masz psa to możesz tak właśnie co 10 lat no i chociaż na balkon trzeba wyjść no właśnie jedyne co to wpływ na zdrowie brak słońca i świeżego powietrza może Cię ograniczać.

Sylwia z Sali Samobójców nie wychodziła 3 lata i tylko trochę jej odbiło. ale wymyśliła za to grę :classic_cool:! a Ty, autorze?

Gość gość
A o co chodzi z tymi gnidami, bo krsli nie masz kontaktu z ludzmi to jak? Jedynie to cjotr forum moze wplynac na twoje zycie.

Gość gość
mnie takie nie wychodzenie z domu zniszczylo zycie nie mam pracy, nie chodze do szkoly, nie mam znajomych, pieniedzy... nie widze sensu w zyciu, mam depresje i jeszcze wieksza dlatego, ze zniszczylam sobie zycie lacznie bedzie z 5 lat :( jestem do niczego, j****y 26 letni nieudacznik

lacznie bedzie z 5 lat smutas.gif jestem do niczego, j****y 26 letni nieudacznik x przytulam. będzie lepiej:(

21:20 nie zawsze tak było. Nawet w tamtym roku dzwonili do mnie bym wychodził (tzw koledzy). A ja nie chce mieć z fałszywymi nic wspólnego.

Nie napisałem, że nie mam kontaktu z ludźmi. Błąkam sie samotnie, bo odpowiednich znajomych brak. Kontakt z ludźmi mam obecnie służbowy tylko.

Gość gość
Kontakt z ludzmi moze zrobic wievej szkody niz pozytku, nawet wirtualny.

Gość gość
@brokeninside87 dziś lacznie bedzie z 5 lat smutas.gif jestem do niczego, j****y 26 letni nieudacznik x przytulam. będzie lepiejsmutas.gif dziekuje, ale bedzie juz tylko gorzej :(

Gość gość
Np. Dzisiaj w sklepie natknelam sie na znajomego z podstawowki. Udalam, ze nie znam.

Piotrek pewnie lepiej nie mieć znajomych niż mieć fałszywych dobrze robisz :)