Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bolesne piersi to moze byc objaw ciazy?

Polecane posty

Gość gość

No i brak okresu ,a on sie powinien juz pojawic ? :O Az sie boje zrobic test bo nie chcę być w ciazy, ale niestety stosunek byl kompletnie bez zabezpiecznia z koncem w srodku... Jakos nie pomyslalam, wiem, ze to nie rozsadne. nie jestem juz malolata, ale nie moge teraz zajsc w ciaze :O Boje sie zrobic test..Ale chyba bede musiała jesli niedlugo nie pojawi sie okres. Tak beztrosko do tego podeszłam bo mialam wiele ryzykownych sytuacji i nie zakonczylo sie to ciaza wiec uznalam ,ze to i tym razem sie uda. Jesli sie nie udalo tym razem, to nie wiem co zrobię, bo ten facet nie nadaje sie na ojca

Gość gość
Mi się spóźnial okres 2 tygodnie a w ciazy nie jestem :( a miesiaczki zawsze miałam regularne . Teraz powinnam dostac ale też się nie zapowiada :(

Gość gość
Najlepiej zrobić test. Martwić się Będziesz później

Gość gość
tylko chyba dostane zawału jak go bede robic, ale moze faktycznie trzeba bo okresu nie ma, poza tym ta bolesność piersi, jeszcze w pewnym momencie w podbrzuszu mnie bolało... Wolalabym nie byc w ciazy bo nie wiem sama jak to wtedy bedzie i czy moj partner mi pomoze... wydaje sie byc odpowiedzialnym facetem ale ciezko powiedziec jak sie zachowa. To byla bezmyslnosc z mojej strony, ale jak jestem w ciazy to czasu nie cofne.. Poza tym nie mam mdlosci ani nic, tylko brak okresu i bolesne piersi

Gość gość
Ja bolesne piersi miałam przed okresem zawsze :D a kiedy mi się akurat spóźnial to nie bolały i teraz powinnam mieć i tez nie bolą. Jak robiłam test ciążowy to z taką nadzieja ze ciąża a tu dupa :/

Gość gość
Ja cały czas czekałam na okres...tym tłumaczyłam ze piersi przed okresem bolą...okazało się ze jestem w ciąży. Ale tak bolały ze nawet ciężko myć je bylo

Gość gość
Mnie też bolały, i do tego podbrzusze, wszystko tak jak na okres, a ze miesiączki miałam nieregularne to się nawet nie spodziewałam. Test zrobiłam na odczepne a tu jednak taki zonk :)

Gość gość
Tak samo i ja;) do tego czułam jakby nerka mi pulsowała;) już nawet myślałam ze coś z nerkami;) w życiu nie myślałam ze to będzie ciąża;)

Gość gość
mnie w pierwszym miesiącu bolały piersi i mieśnie nóg bardzo mocno, ledwo dałam rade chodzić na szczęście szybko przeszło, ale lepiej zrobić test

Gość gość
Schudlam nie moglam jesc bol brzucha piersi stwardnialy i brzuch jak sie nacisnelo to tak jakby mi sie chcialo sr..a..c. serio. Czulam sie slaba.i senna jak stara baba. A potem mdlalam jak szedl 3 miesiac masakra. Ciemno przed oczami raz upadlam. A tak zdazylam usiasc. Brak okresu test zrobilam w 9 tyg bo myslalam ze to na okres objawy.

Gość gość
Jak jesteś w ciąży to tak. Jak nie jesteś to nie.

Gość gość
Moze byc. To pierwsze co czulam przy obu ciazach i lekki bol podbrzusza

Gość Slodchen
U mnie bol jednej piersi to byl jedyny objaw ciazy. Jeszcte czekalam na planowy okres a piers juz bolala

Gość gość
Mnie też bolała tylko jedna pierś i byłam w ciąży. Nie wiem dlaczego tylko jedna. Przed @ nigdy mnie nie bolały dlatego przypuszczałam że jestem w ciąży.

Gość gość
tak u mnie to był jeden z objawów. i to już po dwóch tygodniach bądż trzech. i jeszcze miałam takie dziwne uczucie ciągnięcia między nogami jakby mi miało coś zaraz wypaść. ale na teście wyszły mi dopiero kreski jak niby spodziewałam się okresu, wcześniej nie

Gość gość
No to jeszcze bardziej się zaniepokoiłam :O Szczerze mówiac podeszłam do tego troche beztrosko bo przez kilka lat brałam tabletki, od niedawna przestałam, ale nawet jak miałam przerwy w braniu tabl. i miałam ryzykowne sytuacje to nic sie nie wydarzyło, wiec pomyslałam, ze może nie zajde tak łatwo no i poszłam na całość, seks byl z koncem we mnie, teraz sie niepokoję, ze tak beztrosko do tego podeszłam bo nie mam okresu (na ogol miałam nieregularny, ale powinnam juz go wlasciwie dostac) no i faktycznie mnie jakoś lekko podobolewa podbrzusze :O Wiem, ze to głupie, ale aż boje sie zrobic test i to odwlekam z dnia na dzien w nadziei ,ze dostane okres i sprawa sie sama rozwiaze i nie bede sie musiala stresować, ale jak powiedzmy w ciagu kilku dni nie dostane okresu to bede musiala zrobic test... Najlepsze, ze przez ten czas piłam np. alkohol, nie w wielkich ilosciach ale troche tak No i nie wiem co by bylo gdybym byla w ciazy bo choc jestem zakochana w tym facecie to nie ma z nim raczej przyszlosci bo on jest jaki jest. Nawet nie jestem pewna czy by uznał dziecko

Gość gość
I chociaz juz mam 28 lat to jednak ciaza teraz nie byłaby dla mnie dobra bo chce sie jeszcze rozwijac zawodowo, jeszcze jakby on był inny i moglabym o nim myslec poważnie to by bylo co innego... Jak sie okaze ,ze to jednak ciaza to sie chyba załamię dosłownie... Dopiero zaczełam pracę w zawodzie i chciałabym mieć co wpisać do CV, poza tym nie chcialabym byc samotna matka, nawet jelsi on by placil alimenty to nie wiem czy by sie interesowal dzieckiem... No ale muszę się przemóc i zrobić ten test w koncu

Gość gość
Ok, dzisiaj jednak robie test, im pozniej tym bardziej sie bede stresować. Trzymajcie kciuki za jedna kreske :)

Gość gość
I jak tam test?

Gość gość
Chyba dwie kreski bo nie odzywasz się