Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurkazpiorkiem

Co o tym myslicie ?

Polecane posty

Gość Kurkazpiorkiem

Jakis czas temu zalozylam dzialalnosc, raz jest lepiej raz gorzej. Generalnie caly czas staram sie to rozwijac. Nie stac mnie na zadne wlasne zachcianki, nowy ciuch, fryzjer itp. Mieszkamy przy rodzicach i sie u nich stolujemy obiadowo, mamy jedno dziecko. Maz daje na to jedzenie 500 zl mamie.Ja place czesc rachunkow, i bierzace zakupy. Jak nie mamkasy to maz mi daje ale niechetnie a ja jestem dumna i nie lubie prosic...chcialabym wiecej zainwestowac w dzialalnosc ale jest lipa :/ slyszalam tu i owdzie ze mezowie przelewaja swoim żonom np. 1000 na miesiac, jak to osiagnelyscie ? Maz zle nie zarabia, wczesniej ja zarabialam tez ladnie. Szkoda mi zamykac firme bo czuje ze ma szanse no ale bez inwestycji... Czy Wasi mezowie wspieraja wasze dzialalnosci, inwestycje finansowo ? Czy daja Wam np. Na fryzjera ? Moj sie chwali ze np. Na koniec miesiaca udalo mu sie odlozyc tyle i tyle i wie np. Ze ja nie mam, ze pozyczylam od mamy... czy to nie chore ?

Gość gość
A co to jest za biznes?zebym mogl ocenic czy warto inwestowac?

Gość Kurkazpiorkiem
Zgodny z moim wyksztalceniem i doswiadczeniem zawodowym

Gość gość
Po co zakladasz durny temat jak nie odpowiadasz co to za biznes?! Handel? Uslugi?

Gość gość
Akurat twoje wyksztalcenie nie ma nic wspolnego z sukcesem we wlasnej firmie. Zeby miec firme trzeba miec łeb na karku. Najwieksze firmy,sa takie!,nie maja wlascicieli z wyzszym wyksztalceniem.

Gość Kurkazpiorkiem
Nie jest istota tematu rodzaj działalnosci tylko wsparcie a raczej jego brak ze strony najblizszej osoby.

Gość gość
Wlasnie ze jest najwazniejsze w tym wszystkim co to za dzialanosc jak maja isc na to pieniadze meza.jak widzi ze to lipa to normalne ze nie daje ci kasy.

Gość gość
Nie stac cie na drobne luksusy wiec kokosow nie ma.chcesz inwestowac ale w co??? Twoj biznes plan zaklada mniej wiecej ile bedzie zarabiac? Kilkaset zlotych?kilka tysiecy?kilkanascie tysiecy?kilkadziesiat tysiecy miesiecznie? Czy wiecej?

Gość gość
JA masz dobry biznesplan to kazdy bank udzieli ci kredytu i maz nie potrzebny.

Gość Kurkazpiorkiem
Gdyby moj maz dorzucil sie do codziennych wydatkow to ja spokojnie poradzilabym sobie z dalszymi inwestycjami. Trudno jest budowac cos od zera samemu, Wy tez macie swoje dzialalnosci ?

Gość Kurkazpiorkiem
Kredyt jest jakims rozwiazaniem. Dlatego wlasnie nie spie, rozwazam wiele opcji, co dalej.

Gość gość
Ja mialem i na razie nie planuje .ale w przyszlosci cos bedzie trzeba pomyslec jak nie bede mogl wykonywac obecnego zawodu bo zdrowie sie skonczy albo czas na rodzine bedzie potrzebny.

Gość gość
Boisz sie konkurencji?bo nie piszesz co to za biznes? Produkcja? No chyba nie butik z odziezalą :O