Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrozumieć mężczyznę

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się mężczyzna i wysłałam mu zaproszenie do znajomych na facebooku wydawało mi się ze mam u niego szansę ale teraz myślę że on chyba się mną nie interesuje. Lajkuje zdjęcia znajomych równięż dziewczyn ale nie moje mnie nie zalajkował żadnego nigdy. Wiem że to tak trochę głupio brzmi ale faceci nieraz obcy ktorym podobam się na zdjęciu lajkują mnie i prawią komplementy a ten lajkuje kolerzanki :(

Gość gość
Koleżance się piszę. Błąd aż w oczy kuje. Co do tematu, nie podobasz mu się. Proste

Gość gość
Albo zastanawia mnie jeszcze jedno . Wielu mężczyzn prawi mi komplementy zawsze lajkują moje nowe zdjęcia na facebooku a w Walentynki wszyscy mnie olali na dostałam nawet miłego słowa od tych mężczyzn :)

Gość gość
kocha cie

Gość gość
Pewnie mało cię zna, to nie lajkuje.

Gość gość
Jeśli dzisiaj lajkowanie zdjęć jest wyznacznikiem czegoś konkretnego to ja chcę umierać...

Gość gość
Ja wiem ze lajkowanie nie jest wyznacznikiem niczego wrecz to głupio brzmi ja poprostu probuje wczuć się w tą rzeczywistosc facebookowa ktora rządzi się swoimi prawami

Gość gość
Zdecydowanie mu się nie podobasz. Facet jak nie lajkuje zdjęć to daje jasno do zrozumienia że go nie interesujesz. Przyjął zaproszenie z litości. To taka lajkowa netykieta niestety :D :D :D :D :D

Gość gość
Napisz coś więcej- ile macie lat, skąd się znacie, jak wygląda Wasz kontakt poza fb?

Gość gość
może masz większego penisa niż lola 123 z f23 i dlatego cie olał...

Gość gość
Sranie w banie.. Która to już niewiasta odrzucona przez księcia na fb. Kobito- jak sie obudzisz, i zrozumiesz że fb to nie jest świat rzeczywisty to daj znać- może pomożemy. ale najpierw ty pomóz sobie. Lajki na fb to dziecinada a nie przejaw zainteresownia.

Gość gość
I tym o to sposobem facebook powoduje u ludzi depresję i obniża samoocenę do zera :P Pozbądź się profili na portalach społecznościowych, a odzyskasz dobre samopoczucie.

Gość gość
Popieram całym sobą :)

Gość gość
Macie wszyscy racje uległam głupocie facebookowej ale myślałam ze ten facet też więc jak on uległ to probowałam wczuć się w ten nierealny świat ale to faktycznie infantylne :)

Gość gość
A ja czuje, ze nas tu oszukujesz. Zyjesz fb i teraz glupio Ci sie przyznac wiec zwalasz na niego. Dziewczyno, walentynki sa dla zakochanych! Tamci faceci sa mili, ale nie chca Ci dawac sygnalow ze sa zakochani, bo tak nie jest wiec nie napisali. Jak mozna sie tak zachowywac, zeby oczekiwac od znajomych zyczen na walentynki? Ile Ty masz lat?? Wroc do realnego swiata i w nim zyj, a nie fb. Co za czasy!!!

Gość gość
Czy Walentynki są dla zakochanych ? też tak myślałam wiec dlaczego w szkole u córki pani wychowawczyni co roku kaze przygotowywać kartki i upominki dla kogoś z klasy ? moje dziecko ma dopiero 9 lat nie sadzę zeby była w kims zakochana

Gość gość
Co do tej nauczycielki: na zebraniu trzeba ja oswiecic i sie sprzeciwic. Potem dzieciaki wyrosna na takie, jak autorka tematu. Nauczyciele maja czasem glupie pomysly!

Gość gość
Brak lajka = deprecha :P Ludzie są coraz głupsi.