Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastsnawiamsie

Ból jajnika tydzień po owulacji

Polecane posty

Gość Zastsnawiamsie

Cześć dziewczyny. Zastanawiam się czy któraś z Was miała 1-2 dniowy ból jajnika tak tydzień po owulacji i co on u Was oznaczał? Kiedy bolał mnie ten jajnik to tez non stop chciało mi sie siku, najpierw myslalam ze mam infekcje, ale nie bo innych objawów jak gorączka nie miałam. Robiłam test tyle ze to przecież i tak za wczesnie wiec wynik był neg. Teraz jestem 5 dni przed okresem i znów dziwna sprawa, normalnie chodziła bym wściekła na wszystkich a do piersi nie mogła bym sie dotknąć ( pms mam wręcz potworny!) a teraz nic! Kompletnie nic, zero bólu piersi zero nerwów wręcz przeciwnie. Temp mam 37 ale to jeszcze 5 din do @ wiec to tez słaby wyznacznik. Najbardziej jednak zastanawia mnie ten ból jajnika, owszem w owulacje to u mnie normalne, ale tydzień po i to przez dwa dni to pierwszy raz miałam!

Gość gość
Na tym etapie nie szukaj objawów. Mnie często jajniki kuły po owulacji i temperatura dzień przed @ ponad 37. I przychodził okres. W zeszłym cyklu kuły mnie jajniki dzień przez okresem, ból standardowo okresowy ale dla hecy zrobiłam test i co? II kreski.

Gość Zastnawiamsie
Dzieki za odpowiedz. Nie szukam na sile objawow, wrecz przeciwnie bo nie staralismy sie z mezem jakos specjalnie o dziecko. Po prostu zaniepokoil mnie ten bol jajnika bo nigdy takiego czegos nie mialam no i brak pmsu...taki dziwny spokoj.

Gość gość
U mnie wszystko było zwyczajnie, tak jak zawsze przed @. I tylko to kłucie mnie zbiło z tropu i nie czułam suchości jak to zwykle przed okresem. Pewnie gdyby nie to że zrobiłam test dla żartu to pewnie zrobiłabym po terminie okresu. My staraliśmy się dwa lata ale ostatnie cykle były już gdy pogodziłam się że nic z tego. I taka niespodzianka :)

Gość Zastnawiamsie
Ja wlasnie mam sucho, jakos nie zauwazylam zmian w tej materii. Co ma byc to bedzie, szczerze wolala bym ciaze niz np torbiele na jajnikach albo jakies inne paskudstwo.

Gość gość
Czy u kogoś ból jajnika ( identyczny z owulacyjnych tyle ze tydzień po owu) zwiastował ciąże?

Gość karo0olajna
Witam :) hmm ja póki co jestem w 22 dniu cyklu i od wczoraj mam brązowe plamienie Ale tylko przy podcieraniu wkładka czysta i bóle brzucha jak na miesiaczke Ale często mam takie bkme więc się nie nastawiam... zobaczymy jeszcze 6 dni i się dowiem :)

Gość Zastnawiamsie
az mnie skręca z ciekawości czy dostanę okres czy moze baby ☺