Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek_

nie pozwalają mi wejść do szkolnego wc

Polecane posty

Gość marcinek_

W szkole chłopacy nie chcą mnie wpuścić do wc, nie wiem co z tym zrobić, tak mi się siku chciało, że ledwo zdążyłem po szkole do domu, prawie się zsikałem :( Nie umiem się bić więc ich nie pobije przecież. Co ja mogę z tym zrobić ?

no jak nie umiesz się bić to kiepsko, pozostaje ci liczyć na to, że koledzy znudzą się z czasem czatowaniem pod drzwiami kibla żeby cię nie wpuścić ;-) do tego czasu możesz nosić pampersy, wtedy nie będziesz musiał chodzić do wc :D

a wgl to niem wiem czy cię to pocieszy, ale u mnie w szkole też takie numery robili niektórym :D

Gość gość
zrob loda najsilniejszemu to zostanie twoim ochroniarzem:-P

Gość marcinek_
fuj, weź ja nie jestem ped...łem :P a pampersów to ja nie chce nosić no :(

Gość gość
to goń przed szkole olewaj drzewko przed oknem dyrektora,jak cie zawola na rozmowe to mu powiedz ze sracze są okupowane a gdzieś musisz szmate wykrecić:-P

Gość marcinek_
haha no dobre, tylko tam nie bardzo jest gdzie pod drzewko, trzeba kawełek przejść, pod oknami szkoły nie ma drzew :P i na przerwie zwykle jakiś nauczyciel ma dyżur przy wejściu do szkoły i nie daje wychodzić na przerwie na dwór :( dopiero jak się kończy lekcje to wypuszczają, oni chyba mają rozpisane kiedy jaka klasa kończy lekcje albo już znają na pamieć bo nie ma opcji żeby wyjść na przerwie, a jak ściemniałem, że skończyłem lekcje to mnie opierdzieliła, że kłamię

Gość gość
Pampersa zakładaj, albo do butelki po piwie sikaj, a potem dawaj kolegom do wypicia darmowy napój :)

Gość marcinek_
ta jak bym miał butelkę po piwie w szkole to bym dopiero miał problemy, bo by powiedzieli że piłem piwo w szkole :P dać im to do wypicie to by było nawet dobrym pomysłem, ale raczej po zapachu się kapnął, że to nie jest napój :P ach no nie chcę ubierać pampersów do szkoły :( a wgl to pewnie by było widać przez spodnie, że mam ubranego, to dopiero by mnie wyśmiali wtedy...

Gość marcinek_
Moczek, a jak u ciebie w szkole też tak bywało to jak sobie radziłeś ? Ciebie też nie chcieli wpuścić do kibla ? Dużo osób tak miało przerąbane u was ?

Gość gość
To jak cie nie chcą wpuśćić do wc, to wyjmij siuraka i lej prosto na nich :D uwierz wtedy na pewno zejdą ci z drogi :D

Gość marcinek_
wtedy bym dostał od niech wpie..dol i po co mi to ? :(

Gość gość
naucz sie bic i sam im wp..dol

Gość gość
Raz dostaniesz, ale oni drugi raz ci na drodze nie staną, bo znowu będą twoimi sikami zalani :D będa pośmiewiskiem :D

no kilka osób to cały czas nie miało wstępu do WC :D mnie też jakiś czas nie chcieli wpuścić, ale dawałem rade wytrzymać, a potem upodobali sobie inne ofiary :Draz jeden chłopak bardzo nalegał, że musi wejść do kibla, jak go jeden typek złapał i docisnął do ściany to mu się trochę popuściło, w sumie nie trochę - zsikał się :D bo nie wytrzymał, chłopak wtedy szybko uciekł ze szkoły.

Gość gość
Do kibla w szkole idzie sie palić i wciągać kreski a nie szczać:D:D

Gość marcinek_
ta ? a to gdzie siku robić ? :P

Gość marcinek_
Moczek to mnie nie pocieszyłeś :( nie chciał bym skończyć jak ten chłopak co się zsikał w spodnie :(

Gość gość
Ty chyba jestes takim szkolnym cwel...em co? Jak bedziesz fraj...rem to tak bedziesz traktowany. A zsikaj sie to jedzcze jakies fajne przezwisko dostaniesz jak np "szczoch" hehe ;-)

Gość gość
Bądź facetem... Boisz się, że Ci wpierdolą w szkole? No nie żartuj. Nalej, któremuś do plecaka to Ci odpuszczą, albo naucz się stawiać.

Gość gość
Wolałabym dostać wp*****l niż zlać się w gacie.

Gość gość
Dostac wpi..dol czy zsikac sie w spodnie o to jest pytanie :d No w sumie jak on sie nie umie bic to dostanie wycisk od nich a i tak go do kibla nie wpuszcza :d oj chyba wroci do domu w spodniach mokrych w kroku :d

Gość gość
zacznij z nimi palić to cię przyjmą do swego grona i będziesz miał wstęp do kibla 24/ha

Gość gość
U mnie w szkole takich numerów nie robili ale ci co nie palili i nie ćpali z grupą byli odrzucani:(

Gość gość
na inne pietro śmigaj,chyba w calej,szkole niejestes znany:-D

może mają tylko w jednym miejscu kible, a nie na każdym piętrze, w mojej szkole tak jest

Gość marcinek_
Tak u nas tez sa wszystkie kible w jednym miejscu