Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka99678

Dziwne zachowanie chłopaka

Polecane posty

Gość Agnieszka99678

Witam, od kilku miesięcy spotykam się z chłopakiem,z którym studiuje na tej samej uczelni. Kiedy jesteśmy w tym samym mieście wszystko wydaje się być w porządku, zachowuje się czule , wspaniale spędzamy razem czas. Ostatnio wróciliśmy na ferie do swoich domów rodzinnych, które są w innych miastach i on zachowuje się dziwnie, nie odzywa się kilka dni , kiedy mówię,że mam z tym problem gdy tak milczy przeprasza,ale jego zachowanie się wcale nie poprawia, twierdzi,że cały czas coś robi i jest zajęty. Taka sama sytuacja była w czasie przerwy świątecznej. Zależy mi na nim i boli mnie to,że potrafi mnie czasem tak ignorować , mimo tych wielu cudownych chwil ,które razem spędziliśmy. Co o tym myślicie? Czy jest coś co mogłabym zrobić,żeby sytuacja się poprawiła?

Gość gość
Nie osaczaj go , daj mu odetchnąć od siebie . Uszanuj to że on będąc w domu rodzinnym musi pewno zająć się wieloma sprawami , pomoc w domu rodzicom. Poza tym ma tam swoich znajomych , przyjaciół pewno więc im tez musi poświęcić trochę czasu . Ciebie ma codziennie , jeśłi nie kontaktuje sie z Tobą w tym okresie co godzinę to nie znaczy że Cię ignoruje. Po prostu pochłonięty jest innymi sprawami i nie zawsze ma głowę do teo by myśleć cały czas o Tobie .