Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

immalow

Prośba do osób starszych o wypełnienie ankiety

Polecane posty

Szanowni Państwo, Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety. https://docs.google.com/forms/d/175ahgYiOq1s4LerwF7VIGjHS8Nuw0-7pVjhAr0Ccjg0/prefill Ankieta jest przeznaczona dla osób ze zwyrodnieniem odcinka lędźwiowego kręgosłupa ale również dla osób z bólem tegoż odcinka. Jest całkowicie anonimowa a wyniki zostaną wykorzystane do napisania pracy licencjackiej. Z góry dziękuje za poświęcony czas i chęci :)

Gość gość
Sadzisz, że starsze osoby tu przebywają?

Gość gość
Głupotą jest sądzić że na choroby kręgosłupa cierpią tylko starsi. Ja mam 31 lat a mój kręgosłup to wrak. Szkoda że wiekowo można zaznaczyc od 50

Gość gość
Kolejny błąd. Ankiety nie idzie wysłać bo pisze że niby błąd i nie wpisałam odpowiedzi tam gdzie czerwona gwiazdka. Ale ja wszystkie odpowiedzi wypełniłam

ANALIZA STATYSTYCZNA - SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, EXCEL - ANKIETY, BADANIA Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez. Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 12 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 / globmistrz@interia.pl