Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hipokryzja Polaków w sprawie Ukraińców

Polecane posty

Gość gość

Niby Polacy są teraz tak nardzo anty-ukraińscy, cały czas słyszy się, że gdzieś w kraju patrioci robią akcje przeciwko Ukraińcom, typu nazywanie ich banderowcami lub przypominanie zbrodni na Wołyniu. Z drugiej strony gry komputerowe z serii 'STALKER', 'Metro' oraz 'Men of War', wyprodukowane w całości przez Ukraińców, cieszą się największą popularnością akurat w Polsce. I to nie byle jaka popularność, tylko rzędu MILIONÓW sprzedanych kopii! Polacy stanowią najaktywniejszą grupę graczy w STALKERZE, wiele modyfikacji do tej gry robione jest przez naszych rodaków. To jak to w końcu jest? Jesteśmy, jako naród, przeciwko Ukraińcom, czy nie?

Gość gość
A co ma idioto jakaś gra do nastawienia do ludzi ? To co mam nie kupować chałwy bo nie lubię Turków ? Albo nie kupować BMW bo Niemców nie lubię ? Albo nie sadzic tulipanów bo mam coś do Holendrów ? Albo sushi nie jeść bo Japończycy są jacyś tacys brzydcy ? To jakimi ludźmi są to jedno a to co wypuszczają na rynek to drugie , i chce zaznaczyć ze moją wypowiedź to ironia bo pewnie osoby o twoim pokroju intelektualnym tego nie zrozumieją i zarzuca rasizm lub ksenofobie