Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam u niego jeszcze szanse???

Polecane posty

Gość gość

dwa lata temu poznalam fajnego faceta. od razu wyrazil swoje zainteresowanie moja osoba. ja wtedy bylam ,,zakochana'' w innym, jak pozniej sie okazalo kompletnym palancie. nie bylam z nim, chociaz ciagle mialam nadzieje. tamtego po prostu olewalam. tzn pisalam z nim dlugi czas ale nie zgodzilam sie na spotkanie. pisal do mnie potem jeszcze, a ja mialam klapki na oczach.. teraz strasznie tego zaluje, on sie nie odzywa od kilku miesiecy a ja teraz mam ochote do niego napisac tylko boje sie, ze mogl poczuc sie odrzucony i nie jest juz mna zainteresowany.. a mi na nim zalezy, nie potrafie zapomniec o nim i stworzyc zwiazku z innym. co powinnam zrobic? napisac do niego czy dac sobie spokoj?

Gość gość
Jak nie napiszesz, to go stracisz definitywnie. Czemu nie próbujesz? Spróbuj zagadać, wybadać co robi, może jest jeszcze wolny, może boi się, że znowu go wystawisz?

Gość gość
A skąd my mamy wiedzieć czy masz szanse? Ja bym powiedział że masz 50/50. Spróbować na pewno nie zaszkodzi, natomiast jeśli nie spróbujesz to nie licz na to, że on sam się odezwie bo nikt nie ma ochoty narzucać się komuś kto go nie chciał, to chyba oczywiste...