Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co udostepniacie na swoim Facebooku???

Polecane posty

Gość gość

Ja mam kilka zdjęć z mężem, z koleżankami.. dużo artykułów udostępniam i tyle. Zdjęć dziecka zero.

Gość gość
tak ci sie tylko wydaje

Gość gość
Absolutnie nic. Nie mam tam żadnych zdjęć, niczego publicznie nie piszę, nie komentuję, nie "lajkuję". Toto mi służy tylko do przeglądania i czasem do komunikacji ze znajomymi (choć rzadko, wolimy rozmawiać na skypie).

Gość gość
Mam zdjęcia swoje, z rodziną, ze znajomymi, syna, miejsc w których jestem itp. Nie mam z tym żadnego problemu.

Gość gość
Ja tez nie rozumiem tego selfi z filtrem,kazdy jakis taki wyprasowany,ktore ludzie sobie robia, I nie wiem o co chodzi z wrzucaniem zdjec dzieci, rodziny, domu, wakacje sa hitem.....hitem tez sa ludzie ktorzy zmieniaja czesto partnerow seksualnych I raz z jednym " misiem" a raz z drugim " sloneczkiem". Czemu to ma sluzyc? Co to daje?

Gość gość
większość chwali się chłopem i bachorem, nie rozumiem tego, jedynym osiagnieciem jakiejs PISdy jest zrobienie bachora ? żal mi was

Gość gość
Zadnych swoich i rodzinnych, podaję dalej przyrode, polityke, nauke, wazne wydarzenia, artykuły

Gość gość
Te artykuly to tylko innym zasmiecaja tablice , wiec nic lepsi nie jestescie od tych co spamuja zdjęciami

Gość gość
nie korzystam z facebooka i jestem szczesliwa