Gość gość Napisano Luty 22, 2017 zauważyłam, że od jakiegoś czasu karma, którą karmię psa przestała mu służyć. I tak, wiem, że to karma bo byłam z psinką u weta i sam tak powiedział. Powiedział, żebym zaczęła podawać karmę jak najbardziej naturalną, bez glutenu i soi. Czy wy też podajecie takie karmy swoim psom? Jeśli tak to jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2017 royal.burek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2017 Trzeba było spytać weta jakie to są karmy. Przecież zapłaciłaś mu za wizytę to trzeba było pytać. My nie jesteśmy jasnowidzami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margertyna12 Napisano Luty 24, 2017 póki co mój pies jest właściwie wszystkożerny i mogę mu podawać każdą karmę :) także najczęściej ląduje w misce jakaś popularna sucha karma z marketu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2017 jak chcesz mieć zdrowego psa to zacznij mu sama przygotowywać posiłki. Sucha karma to przetworzone paskudztwo, każda nawet te bezglutenowe. Ja karmię barfem, mój pies dostaje mięso, podroby, kości, trochę warzyw i owoców, tak jak powinno być, oczywiście wszystko musi być odpowiednio zbilansowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joanna030 Napisano Luty 27, 2017 nie kazda karma to 'przetworzone paskudztwo'. Wszystko zalezy od producenta i skladu oraz to jak powstala. jesli karma jest eksrtudowana to faktycznie jest niewiele warta. Ale jesli jest suszona jak np sancani i nie ma do tego jeszcze zapychaczy jak gluten czy soja wlasnie to jest jak najbardziej ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psiarka123 Napisano Marzec 2, 2017 wydaje mi się że musisz po prostu próbować i testować. Obserwuj jak pies się zachowuje po danej karmie i wyciągaj wnioski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2017 Najlepiej jakbys mu gotowala. Masuj go tez po brzuszku, ale delikatnie! Jak nie rekami to policzkiem,gladz po szyi, karczku, dawac buziaki, psychika psa, pies szczesliwy lepiej trawi. Moj jak mnie nie ma nie robi kupy, z nikim na spacerze nie robi, tylko ze mna, bo tylko ja umiem o niego dbac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alinka090 Napisano Marzec 6, 2017 jak piesek ma takie wymagania to spróbuj u niego karmę sancani. Mojej suczce bardzo służy tak karma. Regularnie się wypróżnia, nie ma gazów, ma też o wiele więcej energii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kedziorek94 0 Napisano Marzec 6, 2017 kasza i ziemniaki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klassyk 0 Napisano Kwiecień 10, 2017 Ja mojemu psu od szczenięcych lat podaję karmę bez glutenu i zbóż, ponieważ on takich rzeczy nie trawi i się później źle czuje. Karmię go jedzeniem przyrządzonym przez siebie lub daję mu karmę holistyczną dla psa bez glutenu i zbóż https://uniqnordicgold.pl/sif/ . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KowalM2 0 Napisano Sierpień 8, 2017 Myślę, że ten artykuł : http://www.markris.pl/uslugi/sprowadzilem-najlepsza-karme-bezzbozowa-dla-psa/ może ci pomóc w wyborze karmy : ) Polecam się na przyszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 U nas jest tak że karmę dobrał weterynarz, pod stan zdrowia psiaka, a do tego podajemy mu jeszcze witaminy z vetexpert VetAminex. Psiak jest już starszy więc warto wspierać jego organizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zołzazek Napisano Lipiec 26, 2018 U nas króluje taka karma dla psa https://www.purina.pl/psy/beyond/karmadlapsa/simply-9-jagniecina Polecił mi ją właśnie weterynarz, więc mam nadzieję, że jest naprawdę dobra dla zdrowia mojego pieska. Patrząc na niego mam właśnie takie wrażenie, że jest to dla niego najlepsze jedzonko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2018 Ta karma dla psa jest dobra http://zwierzakowo.pl/sklep/karmy-dla-psow.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2018 Ja mojemu kupuje chappi i do tego przysmaki z Maced , bo są w niskich cenach i można je dopasować do psiaka ;) http://www.maced.com.pl/onas.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga Napisano Grudzień 20, 2018 A ja karmę jak i akcesoria dla swojego pupila zamawiam na Dogomarket.pl bardzo miła obsługa i przede wszystkim dobra cena karm, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dulcia Napisano Luty 4, 2019 Ja też kupuję karmy w tym sklepie - https://vet-shop.pl/ - nie mamy wyjścia, bo musimy wybiera te weterynaryjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 30, 2019 mój dostaje karme bozita od poczatku, bo na wizycie zapytalam waterynarza, jak najlepsza bedzie i te polecil i się sprawdza, słuzy naszemu psu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antypies Napisano Grudzień 30, 2019 Kto normalny trzyma w domu śmierdzące kundle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2019 Dnia 4.02.2019 o 12:10, Gość Dulcia napisał: - nie mamy wyjścia, bo musimy wybiera te weterynaryjne. masz wyjście, pozbądź się śmierdziela. po co ci darmozjad w domu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 30, 2019 u mnie swietnie sprawdza się bozita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOsc gosc1 0 Napisano Styczeń 26, 2021 Przede bardzo cenię sobie to, że zależy Ci na dobrej karmie dla pupili. W Rofin na pewno znajdziesz dokładnie to czego szukasz, łącznie z produktami dla alergików. O ile się nie mylę, mają tam też pasze podstawowe dla bydła i innych zwierząt hodowlanych. Wybierz się, zapytać, jestem pewna, że świetnie Ci tam doradzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Grudzień 31, 2023 Bardzo dobre są te karmy z Josery, nasz psiak uwielbia ich mokra Joserę Meat Lovers. Dobra monobiałkowa karma, bez zbóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach